Slika nije pronađena

Koliko ti se puta dogodilo da si na omiljenoj online stranici za odjeću ili šminku napunila košaricu, ali na kraju nisi ništa kupila. Jednostavno ti se sviđa ideja da se nešto nađe u tvom ormaru ili beauty kolekciji, ali na kraju shvatiš da nemaš para i otkažeš sve.


Situacija u kojoj se našla 15-godišnja  Alex Dello koja neće tako skoro više u online shopping nakon što je 'slučajno' potrošila preko 5000 kuna s mamine kartice na šminku. Naime, Alex je pronašla staru poklon karticu od brenda Sephora i odlučila je pogledati ima li što na njoj. Na kartici nije bilo novaca, no nakon što je Alex unijela podatke za prijavu automatski je provela kupnju za sve stvari koje su bile u njezinoj online košarici. Kako je to moguće?


Alex nije znala da je broj mamine kartice bio unesen u Sephorinu bazu i da nakon što je ona stisnula 'provedi' (željela je provjeriti koliko ima novaca na poklon kartici) sav iznos koji je bio u košarici skinut je s maminog računa. Nezgodno. Dello je odmah nakon što se to dogodilo snimila video i objavila ga na Twitteru. Objasnila je što se dogodilo i rekla je da je poslala mami sms što se dogodilo. Rekla je i da je poslal mail korisničkoj podršci da ponište narudžbu.

Budući da se kasnije nije javila, ne znamo kako je mama reagirala. Možda je dobila zabranu interneta. Kako bi tvoja mama reagirala?

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Sjećate se nje? Bila je kontroverzni dječji model, a sada je prelijepa tinejdžerica

Tinejdžerica pronašla svoj dnevnik iz osnovne – i šokirala se onime što je pročitala

Potrošila 14 tisuća dolara kako bi izgledala poput Disneyjevih princeza

mama kartica tinejdžerica sephora

Još vijesti