elena naperotić

Elena ima 19 godina i oduvijek je znala da želi nastupati i biti na pozornici, bez obzira o kojoj se izvedbenoj umjetnosti radilo, a talenata ima napretek.

'Otkad sam bila dijete, moja želja je bila biti pred publikom. Plešem, volim pisati, volim umjetnost, volim stvarati', pohvalila se prije nastupa. S 5 godina je već počela trenirati ples u ljetnom kampu, a u 1. osnovne je krenula u plesni klub USB Poreč. Paralelno je započela i s privatnim satovima pjevanja. Još u 4. osnovne je rekla mami da će ona ići u školu van Hrvatske. Profesorica pjevanja joj je preporučila školu u Italiji i primili su ju nakon audicije. Na audiciji se tražilo i znanje baleta, što Elena nije imala, ali je imala bazu suvremenog plesa, koji je trenirala.

Elena sada preko vikenda bude u Poreču, a preko tjedna u Italiji gdje ide u plesnu gimnaziju. Živi u studentskom domu, a s 14 godina, kada se preselila u Italiju, morala je naučiti biti samostalna. Pjesmu s kojom se predstavila na Supertalentu napisala je sama, a to je ujedno i jedina njezina pjesma na hrvatskom jeziku.

Uglavnom piše na engleskom jeziku kojemu se sad želi posvetiti jer u Italiji koristi puno talijanski, a kaže da od najmanjeg osjećaja može napisati pjesmu.'Elena draga, kako je ovo dobro bilo. Cijela ta pozitivna energija oko tebe je na tragu jednog novog vala hrvatske glazbene scene i sve te mlade cure ti mogu biti uzor. Ova energija apsolutno zaslužuje biti na pozornici', poručila joj je Martina Tomčić.'Jako zanimljiv glas, zvuči mi kao tvoja iskrena priča i jako mi se sviđa, svježe je, jako lijepo', komentirao je Janko Popović Volarić.'Pjesma ti je prekrasna, baš najozbiljnija pjesma, da upalim radio i čujem tvoju pjesmu pustila bih ju da svira', nije skrivala oduševljenje Maja Šuput. Davor Bilman se, pak, nije složio s ostatkom žirija. 'Ja da sam ovu pjesmu čuo u autu vrlo vjerojatno bih ugasio radio ili premjestio stanicu', komentirao je, i jedini je Eleni dao 'ne', no tri 'da' bila su sasvim dovoljno da prođe dalje u show.

Elena se pak zbog obaveza na američkom studiju glazbe u Bostonu nije mogla priključiti u polufinalnim emisijama, no njeno glazbeno putovanje tek započinje s obzirom da je njen prvi debut singl kojeg je izdala Fuchsia Records pod okriljem MIXGY Music Publishing Group ugledao svijetlost dana 19.01. Elena je zu prvijenac koji nosi naziv Ti Me Razumiješ, još izdala i dvije obrade pjesama Aman i We Found Love, a obradama je dodala novi štih i zvuk koji je svakako oduševio novu publiku.

Pogledajte još:

Muke po odabiru srednje škole: Odabrati strukovnu ili gimnaziju?

Zašto se tvoja prijateljica ponaša čudno? Znakovi koji pokazuju da je možda ljubomorna na tebe

Sviđaš li se nekome ili ne? Ovo su znakovi koji pokazuju jesi li im stvarno simpatična

Elena Naperotić teen novinar lennie