Slika nije pronađena
Ne želimo li se sve mi zaljubljenice u modu svojim stilom istaknuti u društvu i privući komentare drugih? Što ako nemamo novca za skupe krpice?

Evo par savjeta kako se odijenuti lijepo, a jeftino!

1. Nikad, ali nikad ne kupujte “trendy” stvari. Ti dosadni komadi koje ima pola grada samo će vas utopiti u mnoštvu i postati ćete jedna od bezličnih figura koje bi stavile vreću na glavu samo zato što se to nosi ove sezone.

2. Traperice i majica nisu styling nego najdosadnija i najobičnija odjeća koju možete nabaciti na sebe. Osim što ćete izgledati dosadno, ostavit ćete dojam osobe koju u životu ne zanima ništa.

3. Nikad ne bacajte odjeću! Sve što ne mislite nositi u skorije vrijeme lijepo zapakirajte u kutije i spremite na tavan da tamo čeka bolje dane. Sve se nosi i grijeh je bacati odjeću!

4. Sniženja – to je sveta riječ za sve poklonike mode (osim ako niste milijarderi)! Sniženja su savršena prilika za pronalazak odjevnih komada koji su zaboravljeni i koje gotovo nitko ne nudi po povoljnim cijenama. Stoga sakupljajte džeparac kroz godinu za siječanj i srpanj jer svi znamo da su tada najbolja sniženja. To nikako ne znači da ih nema kroz godinu, u tim mjesecima samo su najbolja. 

5. Spajajte nespojivo, radite lude kombinacije u svojoj glavi i sprovedite ih u djelo. Nosite ono što se vama sviđa, a sve ostalo je nebitno.

6. Ne slušajte komentare drugih – ne razumiju svi modu. Vjerovatno će se netko i nasmijati vašem stylingu, pa ga i istračati sa svojim frendicama, ali vi se sjetite da su i Victoriju Beckham ismijavali u školi zbog neukusnog odijevanja.

7. Sve nosite sa samopouzdanjem – tako ćete i najobičniji odlazak u kino učiniti događajem dostojnim crvenog tepiha.

8. Nemojte zbog odjeće zanemariti frizuru i make-up jer bez njih niti jedan styling nije potpun!

GirlInLoveInFashion

teen novinar

Još vijesti