Slika nije pronađena

Prošli tjedan je prošao jako sporo (u mojim mislima). Zašto? Deaktivirala sam moj FB račun i cijelih tjedan dana izdržala bez “chatanja”, “lajkanja”, “shareanja” i td. Moram priznati - bilo je teško. Realno, kada se navikneš na svoju FB rutinu teško je otići s nje, pogotovo nekome čija se većina komunikacije prenosi putem nje. Istina je da sam sada opet aktivna na FB, ali u daleko manjoj mjeri. Tek kada spoznate svijet koji ne uključuje “klikanje” i “refreshanje novosti” možete reći koliko je svijet u zbilji jednostavan i zabavan.

Odnosi koji su patili mjesecima uspjeli su se dramatično popraviti u samo nekoliko dana jer sam zanemarila primarno sredstvo zabave hrvatskih tinejdžera - FACEBOOK.

Vjerovatno se pitate: “Pa što je ona radila cijelo to vrijeme?!” Dragi moji, otkrila sam ALTERNATIVU! Moja je bila čitanje, a koja će vaša biti kada pokušate – e pa to je vaš odabir!

Čitanje je strastveni način da otkrijete druge svjetove, zaronite u tuđe likove, a da ste pritom u mogućnosti u svakom trenutku zaklopiti knjigu i vratiti se rutini. Evo nekih naslova koje svakako preporučam ako želite na nekoliko sati postati netko drugi:

RETRUM (Kad smo bili mrtvi), Kad padne mrak, Zavrzlama, Orsia, Skogland, Lovac u žitu , Deklaracija, Krpa...

Koji su vaši najdraži naslovi?

Jelena Popović
Foto: sxc.hu

teen novinar

Još vijesti