Slika nije pronađena

Upravo tvoj horoskopski znak igra veliku ulogu u tome koliko i kako ćeš se družiti sa svojim/om bratom/sestrom. Ova četiri horoskopska znaka su najbliža sa svojom braćom i sestrama. Provjeri jesi li i ti jedan/na od njih...

1. Rak

Obožavaš svoju obitelj i na svoju braću i sestre više gledaš kao na najbolje prijatelje/ice nego kao na obitelj. Tebi oni nisu netko s kime se MORAŠ družiti samo zato što ste u rodu, nego ih jednostavno obožavaš. Iako sada više niste djeca, i dalje se ponekad ponašaš kao da ste djeca. Naravno, nije ni s tobom sve med i mlijeko, pa se često dogodi da se posvađate oko neke gluposti, ali ti to jako uzimaš k srcu pa se uvrijediš, što njima bude još veći povod za zezanje... Ipak, nije ništa zabrinjavajuće jer to nikada ne potraje više od jednog dana!


2. Škorpion

Baš kako si i inače strastvena osoba, takav/va si i u obiteljskom životu. Sve bi dala za svoju braću i sestre – od toga da im posudiš omiljeni komad odjeće, pa do toga da prebiješ osobu koja joj/mu je slomio/la srce. Čak i kada niste u najboljim odnosima, uvijek si tu za njih, jer si jednostavno toliko odana osoba. Tipičan škorpion rijetko kome dopušta da upozna njegovu ranjivu stranu, no to nije i slučaj s obitelji – pred njima nemaš tajni, pogotovo jer su upravo oni bili ti koji su bili s tobom i kroz tvoje najgore faze!


3. Jarac

Inače si rezervirana osoba, neki bi čak rekli i hladna. Teško ti je otvoriti se nekome, a još teže pustiti nekoga da ti se približi. Ali, kada si okružen/a sa svojom obitelji, pretvoriš se u skroz drugu osobu! Nije ti problem bacati fore, smijati se, pokazati da imaš osjećaje. Smatraš da je obitelj jedna od najbitnijih stvari u životu. Tvoja obitelj te uvijek 'trpi', čak i u trenucima kada si i ti sam/a svjestan/na da se ne ponašaš najbolje. Baš zato si i ti spremna uvijek biti tu za njih, pun/a podrške kako su i oni za tebe!


4. Ribe

U potpunosti se oslanjaš na svoju braću i sestre, bez njih se osjećaš izgubljeno. Oni su tu kada si loše, ali i kada si dobro. Baš zato što su uvijek tu, lakše ti je preživljavati jer znaš da nisi nikada sam/a. Osim toga, jako cijeniš sve vaše interne fore i uspomene koje dijelite, pa ih se rado prisjećaš kada ste svi na okupu. Oni su tvoji najbliži prijatelji i osobe bez kojih ne možeš zamisliti svoj život. Šalješ im poruke po cijele dane i izvještavaš ih o najmanjim sitnicama koje ti se događaju!


Jesi li i ti blizak/bliska sa svojom braćom i sestrama?

Foto: Pixabay/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

HOROSKOP Rang lista znakova od onih u koje se najlakše zaljubiti do totalno teških – gdje si na listi?

HOROSKOP Po jedna serija za svaki znak – je li upravo ta tvoja omiljena?

Horoskopski znakovi koje očekuje burna godina - je li i tvoj među ova četiri?

Obitelj Dečki cure Horoskop

Još vijesti