Sabrina Carpenter

U fokus javnosti više je došla nakon što ju je Taylor Swift odabrala kao predgrupu za jedan dio svoje „Eras“ turneje. Osim što ima dobre pjesme, Sabrina uvijek i izgleda tako dobro.

Za čizmama kakve nosi na svojim koncertima nastalo je opće oduševljenje i cure su opustošile web stranice na kojima su pronašle takve slične modele. O Sabrininom se stilu ne priča dovoljno, a trebalo bi. Toliko dobro izgleda i ima tako slatke i girly outfite da je šteta da propustiš neke od njih i možda se ne inspiriraš njenim stilom. Nosila je neke divne haljine na crvenom tepihu, a u fora kombinacijama smo ju mogli vidjeti i na nastupima i u raznim drugim prilikama. Njezini te outfiti mogu inspirirati za vlastite koje možeš nositi kada ideš van, za neke posebne prilike i za maturalnu večer. Zavirimo u stil Sabrine Carpenter kroz njenih najboljih 8 lookova.

Ema Luketin Svečana izdanja Eme Luketin kao inspiracija za maturalnu: 8 puta kada je oduševila izgledom

Komplet s Met Gale 2022. godine

 

 

Sabrina voli šljokice, a prije dvije je godine na Met Gali nosila komplet koji je istovremeno i jednostavan i ekstra.

Šljokice na dodjeli nagrada AMAs

 

 

Šljokica i resica nikad previše, a u ovakvoj se sličnoj kombinaciji možeš možda zamisliti za rođendan ili neki poseban izlazak.

Haljina na cvjetiće

 

 

O ovom se outfitu pričalo. Stoji joj super, a definitivno nije haljina koju baš svatko može profurati s takvim samopouzdanjem.

Crna elegancija s mašnom

 

 

Izgleda kao hollywoodska diva! Mašnica u kosi dala joj je njen girly potpis i ovom outfitu.

Mala bijela haljina

 

 

Neki nose malu crnu haljinu, a Sabrina više voli malu bijelu haljinu. Šljokičaste štikle su bile točka na „i“.

Barbie komplet

 

 

Ne može više Barbie od ovoga. Topić na srce i minica i to sve u ružičastoj boji? 10/10!

Pop „vjenčanica“ s VMA dodjele nagrada

 

 

Sabrina je bila oduševljena s ovom haljinom, a oduševljeni su bili i njeni fanovi. Izgleda poput pop mladenke, a haljina može poslužiti kao inspiracija i za maturalnu za cure koje žele biti drugačije.

Predimenzionirano cvijeće kao motiv

 

 

3D cvijeće na odjeći je onaj dodatak koji će komplet od običnog pretvoriti u girly. Još jedan njen slatki outfit koji je osvojio simpatije.

Stilovi odijevanja Još uvijek nemaš svoj stil odijevanja? Možda te inspirira neka od 8 trenutno najpopularnijih estetika

sabrina carpenter stil outfiti odjevne kombinacije girly slatko inspiracija Moda stil poznatih najbolji outfiti

Još vijesti