Odjevne kombinacije

Imamo puni ormar odjeće i čini nam se da uvijek nosimo tri iste odjevne kombinacije. Ispada da nešto radimo jako krivo. Jer ova je cura pokazala da ti za složiti 56 različitih odjevnih kombinacija treba samo 8 komada odjeće.

Zapravo ti uopće ne treba krcat ormar odjeće da bi svaki dan mogla izgledati drugačije, samo kreativnost. I pravi komadi odjeće. Oni koji su baš tvoj stil, koji ti svi stoje kako si zamislila i koji su osnovni komadi. Samo s takvim komadima možeš napraviti hrpetinu različitih kombinacija, a ako u miks dodaš koji dodatni komad, to je još više outfita!

Ljetna moda 'Dosadni' ljetni komadi odjeće koji svima trebaju u ormaru - ovih 11 ćeš nositi non stop

Da je ovo stvarno moguće, išla je dokazati jedna cura. Ona je od 8 komada odjeće i 2 para obuće složila čak 56 različitih outfita. I cure su oduševljene na idejama. Ona je dokazala da ti zapravo uopće ne treba puno odjeće, nego samo pametno odabrani komadi.

 

@miks_tiks Reply to @mf.dlr 56 outfits out of 8 pieces of clothing + 2 shoes, THE PROOF!!!! you can do a lot with little!!! #tryon #outfitideas #fashiontrends #2022fashiontrends #staplepieces #capsulewardrobe #capsulecloset #capsulewardrobestyle #capsulewardrobetips #functionalwardrobe #fashiontips #fashion101 #fashionhacks #capsuleclosetguide #outfitinspo #outfitinspiration #tryonwithme ♬ original sound - Mikayla

 

Kada imaš u ormaru dovoljno osnovnih komada, to je to, imaš sve što ti treba. Puno puta nosimo iste outfite i čini nam se da nemamo ništa u ormaru samo zato što imamo pun ormar svega i svačega što ne ide zajedno. Ovo je dobar trik i kada se spremaš za na put, pogotovo sada kada dolazi ljeto i odlasci na more. Ne trebaš spakirati milijun stvari. Da bi i ti ovo uspjela, evo kojih je to 8 komada odjeće ona koristila u svom videu. I što je najbolje, svi su komadi koje je koristila trenutno u trendu!

 

@miks_tiks Reply to @peanut1402 the key to a functional wardrobe is having good basics that are cohesive with each other!!!!!!!! #fashiontrends #2022fashiontrends #staplepieces #capsulewardrobe #capsulecloset #capsulewardrobestyle #capsulewardrobetips #functionalwardrobe #fashiontips #fashion101 #fashionhacks #capsuleclosetguide ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

1.Bež kargo hlače
2.Traper kratke hlačice
3.Bijela suknja
4.Crna korzet-majica
5.Bež topić
6.Bijela majica kratkih rukava
7.Bijela košulja
8.Šarena uska haljina bez naramenica

Ružičasta haljina Što će se nositi ovog ljeta? 8 modnih trendova idealnih za vrućine, a uz to i izgledaju dobro

Moda outfiti odjevne kombinacije inspiracija nemaš što nositi kako kombinirati ideje stil 56 outfita

Još vijesti