Sunčane naočale

Svako toliko pojavi se neki komad odjeće, obuće ili modni dodatak koji postane pravi hit i viđamo ga redovito na skoro svakoj objavi čim otvorimo društvene mreže. Sada su tako upale u oko jedne sunčane naočale.

Ovo se ljeto vraća dašak retro mode. Barem kada su u pitanju modni dodaci, točnije, sunčane naočale. Već smo ih počeli redovito nositi jer sunce se ne šali i nije trebalo dugo da se jedan model izdvoji od ostalih. Radi se o retro modelu koji je inspiriran modom 70-ih godina i izgledaju odlično. Izgledaju kao retro verzija avijatičarskog modela sunčanih naočala.

 

 

I navodno će baš one biti hit sunčane naočale koje će obilježiti ovo ljeto. Drugačije su od standardnog avijatičarskog modela po tome što su okviri više kockasti, manje zaobljeni. Izgledaju totalno retro!

 

 

Kao nešto što bi očekivala vidjeti u seriji 'Lude 70-e'. Radi se o oversized modelu koji će stajati dobro na veličini lica, a i slagati se s puno različitih outfita. Kako onima fensi, tako i onima casual poput trenirke ili tajica i velike majice.

 

 

Influencerice ih već nose na veliko!

Boje u trendu Jedna boja će se posebno isticati ovog proljeća – viđat ćemo ju posvuda, a najviše na odjevnim komadima

Barbie rep Ovog se proljeća nosi Barbie rep – nije ga teško napraviti, a izgleda preslatko

moda sunčane naočale trend proljetna moda