Jenna Ortega

Jenna Ortega stigla je u srijedu na Pariški tjedan mode gdje se održavala revija muške odjeće jesen/zima 2023.

Obožavatelje je oduševila svojim cjelokupnim outfitom.

Odabrala je haljinu Saint Laurenta s maramom oko vrata i golim leđima. Ispod marame provirivala je njezina frizura, a ovaj se puta Jenna odlučila za tzv. „mokre šiške“, odnosno šiške koje su joj bile samo zagelirane i prebačene u stranu. Oči je uokvirila crnom olovkom, a na licu je imala minimalno makeup-a: malo rumenila i ruž koji se savršeno stapao s tonom njezine kože.

 

 

Na obje je ruke nosila vrlo glomazne i upečatljive narukvice crne i zlatne boje. Za ovaj je outfit bio zaslužan stilist Enrique Melendez koji intenzivno surađuje s junakinjom popularne Netflixove serije, o čemu se i vrlo rado pohvali na svom Instagram profilu. 

Iako tek dvadesetogodišnjakinja, mlada Ortega u posljednje vrijeme očarava svojim modnim odabirima. Podsjetimo kako je zablistala na Zlatnim globusima u haljini nude nijanse, dok je jučer još jednom privukla svu pozornost ovim jednostavnim i efektnim lookom.

Mislimo da je ovaj look nešto što bi se svidjelo i Wednesday Addams i što bi možda i Wednesday obukla jednog dana kad bude malo odraslija.

 

 

jenna ortega haljina Jenna Ortega Pariški tjedan mode kolekcija 2023 haljina Saint Laurenta mokre šiške Enrique Melendez

Još vijesti