Galerija Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 3 +4 Jenna Ortega - 4

Nekada fanovi malo previše burno reagiraju kada saznaju neke novosti o svojim omiljenim celebovima. Mnogi se zgražaju nakon što su u javnosti završile nove paparazzi fotke Jenne Ortege.

Jenna Ortega, hollywoodska miljenica, trenutno je na udaru kritika. Vjerojatno joj se sada ovo dogodilo prvi put od kada je ulogom Wednesday stekla svjetsku slavu. Uvijek su svi na njenoj strani i nema negativnih komentara ni na nju ni stvari koje radi. Paparazzi su ju ovih dana uhvatili u druženju s frendicom, a fanovi i ljudi na internetu su se zgrozili kada su vidjeli da Jenna puši.

Wednesday Addams Jenna Ortega je imala histerične ispade plakanja tijekom snimanja „Wednesday“ zbog jedne scene

Ne zaboravi, iako glumi srednjoškolku, Jenna zapravo ima 20 godina. Ipak, pušenje nije baš lijepa navika i izgleda da su svi ostali pomalo šokirani ovom novošću koju nisu do sada znali o njoj. Fotke su postale viralne i svi su krenuli u napad na Jennu.

 

 

Ima komentara koji samo kažu da je to nevjerojatno glupo i nezdravo, drugi kažu da je odvratno ili da im je tužno kada vide mlade kako puše. Većina je zgrožena što mlada glumica ima ovu naviku. Drugi pak staju u obranu Jenne i govore kako nije ničija briga što ona radi u slobodno vrijeme.

 

 

Iako da, pušenje nije zdravo i nije navika koju bi trebala kopirati od ikoga, pa tako ni od Jenne, ona je odrasla osoba i ima pravo raditi što god želi u svoje slobodno vrijeme. Možda malo razočaravajuće, ali nije razlog da ju se napada i vrijeđa.

Taylor Lautner Jacoba iz „Sumraka“ hejteri prozivaju da je ružno ostario: Glumac im odgovorio uz jednu važnu poruku

jenna ortega paparazzi fotke Pušenje napadi na Jennu fanovi nisu sretni Loša navika napadaju glumicu

Još vijesti