Galerija Lakovi za nokte Bordo manikura - 1 Bordo manikura - 2 +6 Bordo manikura - 3

U potrazi za novom manikurom, možeš otići i u ovom smjeru. Minimalistička manikura u jednoj boji, ali u nekoj koja je baš idealna za ovo godišnje doba. Plus je i što nokti u ovoj boji baš uvijek izgledaju posebno dobro i luksuzno.

Prije nego ideš na manikuru, trebaš znati barem otprilike kakve nokte želiš. Ako si bez ideja i nemaš pojma, sada ćemo ti dati jednu ideju, baš jesensku. Boja s kojom ne možeš pogriješiti niti u jedno doba godine, a posebno kada dođu hladniji mjeseci je bordo! Manikure u bordo boji izgledaju posebno luksuzno i skupo. To je efekt koji ima ova boja! Izgleda dobro na svim duljinama i oblicima noktiju, a možeš ju nositi na najrazličitije načine.

Tamne boje u jesenskom điru: Prijedlozi 15 manikura za ljubiteljice smeđih i crnih nijansi na noktima Tamna manikura Jesensko cvijeće Sa srcima +11 Smeđa francuska manikura

U svakom će slučaju uvijek izgledati jednako dobro. Nokti u boji crne višnje su trenutno postali hit i to baš zbog dojma koji ostavljaju. Izgleda da svi žele da im ruke i nokti izgledaju skupo i luksuzno.

 

 

Ako si netko tko lakira nokte doma sama sebi, s ovakvom je bojom bitno da budeš pažljiva kada lakiraš i da ti ne ode „preko ruba“ jer će izgubiti efekt. Bordo nokti će izgledati dobro i sa svim jesenskim odjevnim kombinacijama, bez obzira kakav stil imala. Plus je i što ovu boju možeš lako pronaći u bilo kojem dućanu. Ukoliko ipak želiš biti malo više ekstra i ne voliš da ti nokti budu preobični, donosimo ti u galeriji iznad nekoliko ideja s bordo bojom koje možeš pokazati i ti svojoj manikerki.

Manikura Nemoj ove stvari raditi kada ideš na manikuru: 7 ponašanja koja smetaju manikerkama

nokti manikura jesenska manikura bordo manikura izgleda elegantno izgleda skupo izgleda luksuzno ideje za manikuru

Još vijesti