Manikura koja izdužuje nokte

Iako postoje razne manikure za nokte, ova će ti ih dodatno produžiti, pogotovo ako su ti inače jako kratki! Osim toga, vrlo je jednostavna i elegantna pa je idealna za svečanije prilike.

Ako možda imaš problem jer ti nokti ne rastu ili ti naglo pucaju, onda trebaš znati za ovu manikuru koja ti ih izdužuje! Sigurno si je već i vidjela, ali možda nisi stvorila dojam kako ona zapravo izdužuje nokte jer to najbolje primijetiš na tvojim noktima s obzirom na to da ti najbolje znaš koja je njihova dužina inače. U pitanju je dizajn koji jako podsjeća na popularni french, ali ipak nije isti kao i on.

 

 

 

@thehotblendofficial Nails for Charlotte at THB#biab #buildergel #gelnails #nailtech #weddingnails ♬ In The Forest (Acoustic Indie No Copyright) - Instrumental - Lesfm & Olexy

 

Ovdje je bijela linija u obliku slova U, kao i kod frencha, samo što je ta linija tanja i izduženija na bočnoj strani nokta kako bi dodatno naglasila njegovu duljinu i vizualno ga produljila. No, još je bolja kombinacija kada se s tom bijelom linijom kombinira i neka druga linija, ali u drugoj boji jer nokti tada izgledaju još i duže! Osim ovih modela, moguće je napraviti i varijaciju gdje imaš samo jednu liniju u boji koja nije bijela, poput smeđe, plave, zelene ili roze, a one će također vizualno produžiti nokat zbog čega će izgledati da je duži.

Manikura Kockasti, badem ili ovalni – što koji oblik nokta govori o tebi i tvojoj osobnosti?

Ljetni nokti Kakve se manikure nose ovog ljeta? Cure su poludjele za ovih 8 dizajna na noktima

manikura nokti dizajn na noktima duži nokti french

Još vijesti