Galerija Proljetne manikure Rumeni nokti Minimalistički +12 Naglasak na jednom noktu

Došlo je proljeće i vrijeme je da potražimo neke šarene i veselije manikure. Bacili smo se na posao i donosimo ti 15 skroz slatkih i proljetnih prijedloga. Iskoristi neki od njih i za svoju sljedeću ili se samo inspiriraj!

 

Zimi obično na noktima imamo pahuljice i kombinacije crvenih i zlatnih boja kao i tamnije nijanse jer su one baš božićne i zimske. Kako dolazi proljeće, tako nam i nokti postaju šareniji i veseliji. Ako nemaš ideja kakvu manikuru sljedeću staviti na nokte, donosimo ti hrpu prijedloga. Do sada nisi znala kakve staviti, a sada se nećeš moći odlučiti za samo jedne. Neke ćeš od njih moći napraviti i sama doma, a neke ćeš morati odnijeti profesionalcu.

Kourtney Kardashian Nova proljetna manikura Kourtney Kardashian kao inspiracija za tvoju – totalno je slatka i girly

Postoji toliko ideja za manikure, ali kada trebamo smisliti što sljedeće, onda nam baš ništa ne pada na pamet. Spremi si favorite s ove liste i imat ćeš materijala za cijelo proljeće – jer na ljeto opet dolazimo s novim prijedlozima. Sve proljetne manikure koje su nam zapele za oko i koje ti preporučujemo pogledaj u galeriji iznad.

Manikure slavnih Inspiracija za tvoju sljedeću manikuru: 15 manikura koje su nosile slavne osobe, a možeš i ti iskopirati

manikura inspiracija proljeće Moda proljetna manikura ideje za nokte inspiracija za manikuru nokti

Još vijesti