Galerija Manikure Latice cvijeta Vatrice +12 Paukova mreža umjesto linije

Francuska manikura ti se možda čini dosadna i obična, čak i isfurana, ali ona je s razlogom postala klasik. Jednostavna je, ali izgleda lijepo. Čak da ti je i dosadna, donosimo ti malo drugačije ideje kako ju nositi.

Francuska je manikura klasik. Ipak, razumijemo ako ti možda nije najdraža, pogotovo za ljetne mjesece kada većina više gravitira prema nekim luđim noktima. Klasična francuska manikura izgleda elegantno i jednostavno, a ako želiš da tvoji nokti budu ipak malo više zabavniji, onda ti donosimo različite druge načine kako napraviti francusku manikuru i dati joj ono nešto ekstra. Postoji hrpetina načina kako ju napraviti, a da te inspiriramo, izdvajamo ti 15 manikura. Sve su francuska manikura, ali ne ona standardna francuska manikura kakvu zamišljaš u glavi. Ovdje ima boja, šljokica, detalja… Pogledaj ih svih 15 u galeriji iznad i odaberi neku od njih kao svoju sljedeću manikuru.

Manikure slavnih Inspiracija za tvoju sljedeću manikuru: 15 manikura koje su nosile slavne osobe, a možeš i ti iskopirati

Klasične manikure Klasične manikure koje su tu već dugo i neće izaći iz mode: S ovih 8 nikad nećeš pogriješiti

 

 

manikura nokti ideje za manikuru Francuska manikura prijedlozi inspiracija različiti načini francuske manikure

Još vijesti