Manikura s pahuljicama

Pahuljice na noktima su ultimativna zimska manikura. S njom ne možeš pogriješiti i može se napraviti na 100 različitih načina. Pahuljice na noktima izgleda preslatko, a ispada da ih uopće nije tako teško nacrtati.

Ne moraš biti talent za manikuru da bi si napravila pahuljice na noktima. Kada ćeš sljedeći put lakirati nokte, umjesto da staviš samo jednu boju, uzmi si vremena i nacrtaj i pahuljice. Ne moraš ići kod profesionalca da bi na noktima mogla imati ovaj slatki motiv. Vrlo je lako napraviti ga i kod kuće – i to da izgleda stvarno lijepo i profesionalno.

Inspiracija za božićnu manikuru: 15 prijedloga kako nalakirati nokte u prosincu Božićne manikure Kuglice na noktima Mini detalji +12 Grinch nokti

Magdalena Zatko je poznata na TikToku po tome da nam pokazuje nokte koje je radila na klijenticama i da pokazuje kako napraviti različite manikure. U svom je posljednjem videu pokazala i kako napraviti pahuljice na noktima i uopće nije teško. Stvar je u tome da samo napraviš točkice i spojiš ih, a rezultat je lijepa pahulja.

 

@magdalena_zatko Sto sljedece crtamo? 😁 #fyp #balkan #nokti ♬ La Vie En Rose - Emily Watts

 

Ispada da ovaj motiv samo izgleda komplicirano, ali da ga je za napraviti sitnica. Iako možda nemaš profesionalni alat, posluži se nečim što imaš u kući – čačkalicom ili iglom. Iskoristi neki tanki špičasti predmet da staviš točkice na prst i onda ih i spoji. Izazov će jedino biti pronaći pravi predmet s kojim ćeš to raditi, ako nemaš profesionalnu opremu kao Magdalena.

 

 

Ukoliko si do sada mislila da ti za napraviti zimske nokte s pahuljicama treba talent za crtanje, ovo će te razuvjeriti.

Crveni nokti Teorija crvenih noktiju zapalila društvene mreže: Zašto cure odjednom toliko nose crveni lak?

zimska manikura nokti ideja za manikuru pahuljica na noktima kako nacrtati pahuljicu inspiracija napravi sama

Još vijesti