Maskara

Ako ne možeš pronaći savršenu maskaru koja će biti baš onakva kakvu želiš i koja će odgovarati tvojim trepavicama, napravi svoju. Tako je barem napravila ova djevojka i otkrila odličan rezultat svojeg testiranja.

Maskara je bitan dio šminke, ne zaboravljamo ju nikada i za mnoge je cure upravo ona onaj proizvod bez kojeg nema šanse da izađu iz kuće. Jedini je problem pronaći idealnu maskaru koja će od tvojih trepavica napraviti čudo! S obzirom da svatko ima drugačije trepavice, drugačiju kožu i drugačije oko, ali i drugačije preferencije, nemoguće je da svima bude dobra ista maskara.

Maskara Drogerijska maskara koja ima preko 10.000 pozitivnih recenzija

Nekima je teško pronaći idealnu, a za takve situacije, ova djevojka ima top rješenje. Spoji dvije maskare u jednu i dobiješ savršenu maskaru! Ona je svoj recept za savršene trepavice pronašla, a cure se u komentarima slažu da su ove dvije drogerijske maskare najbolji kombo koji možeš staviti na trepavice.

 

@bellabellabrlla

 

♬ Notion by the rare occasions - Nightcore

 

Tako ona koristi Essence Lash Princess zelenu maskaru, ali četkica iz te maskare joj nije dobra, pa je uzela četkicu od Maybellinove Sky High maskare. Kada Essenceovu maskaru stavlja s Maybellinovom četkicom – to je to. Ispada da je ova kombinacija odlična i napravi puno bolji posao nego kada koristiš četkicu koju si dobila u ovoj maskari kada si ju kupila.

Slika nije pronađena Kupuje istu maskaru već 11 godina – toliko joj je dobra! Radi se o jednoj jeftinoj iz DM-a

Razumljivo je i zašto jer je Maybellinova Sky High četkica definitivno puno drugačija od onih kakve ima većina maskara. Ovako imaš super četkicu i cijelo vrijeme samo kupuješ novu (i jefitnu!) Essence maskaru, a trepavice ti izgledaju kao da koristiš neki fensi proizvod. Treba se znati snaći!

Slika nije pronađena Proizvod za šminkanje na koji se baš nikako ne isplati davati puno novaca – cijena tu ne igra ulogu

maskara idealna maskara kombinacija drogerijske maskare

Još vijesti