Mačkaste oči

Uvijek stavljamo maskaru na isti način, ali izgleda da je vrijeme da to promijenimo. Iako svatko stavlja ovaj makeup na svoj način, sada trenda jedan koji je malo drugačiji od svakidašnje rutine.

Ispada da neki ovako zapravo cijelo vrijeme stavljaju maskaru! Iako im je ova tehnika dobro poznata, većini nije. Postoji drugačiji način na koji možeš staviti maskaru kako bi dobila efekt mačkastih oči, tj. kako bi ti izgledale više izduženo. Zapravo uopće nije teško, jedini je problem što ovako možeš lakše zamrljati kapak pa se preporučuje da to najprije isprobaš dok nemaš šminku.

Selena Gomez - 2 Selena Gomez oduševila trikom za nanošenje maskare – slijepljene trepavice sada su prošlost

Samo da vidiš hoće li ti napraviti veliku razliku i koliko spretno to možeš napraviti. Poanta je u dvije stvari. Prvo je da staviš maskaru samo na pola trepavica, da se fokusiraš na vanjski dio. Tako ćeš ga bolje naglasiti.

 

@daphsierra #makeuphacks #makeuphack #mascara #mascarahacks ♬ original sound -

 

Druga stvar koju trebaš napraviti je da kada stavljaš maskaru, držiš si nategnutu kožu kod oka. Malo je drugačija tehnika nego ona kako to većina radi svaki dan, ali ako želiš malo nekada promijeniti izgled šminke, ali ne napraviti ništa ludo, isprobaj ovo. Cure koje su isprobale radi li ovo stvarno su ostale oduševljene jer im je učinilo oko izduženijim.

 

@andreeapletea New mascara hack?! @@molchanovamua #makeuphacks #mascarahacks ♬ Slow Motion (Fast Beat) - AMARIA BB

 

Postići efekt mačkastih oči je nešto što je popularno u šminkanju zbog čega je ovo trik koji treba zapamtiti jer će ti nekada sigurno dobro doći.

Maskara Cura je spojila dvije drogerijske maskare u jednu i dobila najsavršeniju maskaru ikad

tehnika nanošenja maskare kako staviti maskaru maskara efekt mačkastih oči izdužene oči šminka

Još vijesti