Ljetne haljine

Možda ste opterećene time što stiže ljeto, a vi niste bile na dijeti, niti u teretani, što je bilo još na popisu vaših novogodišnjih odluka.

Umjesto posebnih režima prehrane i beskonačnog preznojavanja prilikom vježbanja, modni dizajneri osmislili su alternativu u obliku posebnih krojeva haljina. Da, postoje neke vrste haljina koje su idealne za prikrivanje nekih malih nesavršenosti i za naglašavanje figure.

To su haljine koje dobro stoje gotovo na svim oblicima tijela i izvlače maksimum od vašeg cjelokupnog izgleda. Pa pogledajmo kakve su to vrste haljina točno. 

1. Haljina s V-izrezom

V-izrez naglašava dekolte, izdužuje i stvara ravnotežu između gornjeg i donjeg dijela tijela.

 

 

2. Basic maxi haljina

Takav model ne samo da izdužuje siluetu, već i stanjuje figuru. Iza opuštenog maxi kroja mogu se sakriti eventualni mali nedostaci, a ovo ljeto su takve haljine baš u modi. Odaberite opciju bez rukava, od materijala poput lana ili pamuka kako vam ne bi bilo vruće.

 

 

3. Košulja – haljina

Možete odabrati onu ravnog kroja ili strukiranu, a ako želite vizualno stanjiti figuru – potražite u dućanima model s okomitim prugicama.

 

 

4. Haljine na preklop

S haljinom na preklop možete dobiti siluetu pješčanog sata. Najčešće takve haljine dolaze u kombinaciji s remenom za dodatno naglašavanje struka.

 

 

5. Asimetrična haljina

Haljine asimetričnog kroja također su idealne za sve cure koje žele sakriti koji kilogram viška, jer je opće poznato da sve dijagonalne linije pomažu da izgledate mršavije.

 

 

6. Haljina s printom

Pravi print ne samo da može privući pozornost, nego i naglasiti figuru. Odaberite kontrastni uzorak, neka glavna boja bude tamna, dok bi cvjetni ili geometrijski uzorci trebali biti svjetliji. Print poput zebrinog ili neki drugi apstraktni motivi bit će također savršen izbor.

 

 

7. T-shirt haljina

Kratke T-shirt haljine imaju obično ravnu, klasičnu siluetu s kojom naglašavate svoje duge noge, a prikrivate ono što biste željeli (poput možda nadutog trbuha).

 

 

 

 

haljine koje stanjuju figuru ljetne haljine za naglašavanje figure ljetne haljine za sakrivanje nedostataka ljetne haljine ljeto 2023

Još vijesti