Galerija Ljetna haljina Zara haljina na sniženju - 21 Zara haljina na sniženju - 19 +19 Zara haljina na sniženju - 18

Kada krenu sniženja uvijek gledamo najprije koji su to proizvodi najviše sniženi jer se ipak njih najviše isplati uhvatiti. Možda se baš među njima nađe nešto što je totalno ti.

Kada krenu ljetna sniženja jedno je ipak glavno i njega najviše cura čeka, a to je sniženje u Zari. Mnogima omiljeni dućan svake godine ima nekoliko velikih sniženja kada se mogu uhvatiti komadi i u pola cijene. Čim sniženje krene, krene i utrka za omiljene komade. Dućani počnu izgledati kao bojno polje, a na web shopovima krene padati sustav. Glavna stvar koju trebaš imati na umu kada krenu sniženja je da ne kupuješ stvari koje ti ne trebaju. Znamo da je nekada teško se suzdržati, ali kupiti nešto što je dosta sniženo, ali nije tvoj stil i ne znaš ni gdje ni s čim bi to nosila nije najpametnija ideja. Ljetne haljine su kategorija koja je trenutno vrlo aktualna pa ti zato baš iz nje donosimo najbolje ulove.

 

 

Ljeto je tek krenulo i svaku ćeš od ovih haljina još stići dobro iznositi. Zara je poznata po tome da uvijek ima trendi komade i često njihove haljine postaju viralni hitovi. Isplati li se uopće baciti oko na njihovo sniženje? U galeriji iznad ti donosimo pregled top 20 haljina za svaki dan koje su ujedno na trenutnom sniženju i najviše snižene – možda ti se ne svidi niti jedna i shvatiš da ovo sniženje ipak nije za tebe ili te možda oduševi svaka. Niti jedna od njih ne košta više od 20 eura. Ako se nađeš u ovoj drugoj situaciji, sretno s donošenjem odluke koju odabrati! Za početak, prvo ih škicni sve iznad u galeriji.

Ljetni outfit Kako obnoviti ljetnu garderobu bez da potrošiš puno novaca – iskoristi ovih 6 ideja

Ljetna haljina Načini kako spriječiti trljanje nogu ljeti u suknjama i haljinama – 5 načina koji stvarno rade

Ljetna haljina Kakvu obuću nositi uz ljetne haljine? Najbolje će izgledati uz ovih 7 komada obuće

ljetne haljine zara na sniženju ponuda Moda ispod 20 eura haljina za svaki dan slatka ljetna haljina snižene haljine ulovi sa sniženja

Još vijesti