Ljetna haljina

Kada dođe toplije vrijeme na scenu stupaju i slatke ljetne haljine. Idealan su komad za ljeto i proljeće jer uz njih u tren oka izgledaš sređeno, a nije ti ni vruće. Kakve ćemo to sve haljine nositi ove sezone?

Dućani su već puni odjeće za ljeto, a nama su za oko zapele sve one slatke haljinice! Izbor ima stvarno puno i bez obzira na to kakav imaš stil, možeš pronaći neku savršenu svakodnevnu haljinu u kojoj ćeš se osjećati odlično. Oni koji žele u biti u trendu, trebaju posebno obratiti pozornost na ovih 7 modela haljina. To su one koje se najviše nose ove godine i koje ćemo kroz proljeće i ljeto najviše viđati na društvenim mrežama, na influencerima, na ulicama… U trendu su i neki klasici, ali i haljine koje će ti pomoći da se izdvojiš iz mase ako ne voliš izgledati previše jednostavno.

1.Bijele haljine

 

 

Klasik za ljetne dane. Bijele su haljine u trendu, ali su istovremeno i onaj bezvremenski komad koji možeš nositi svakog ljeta. U kojoj god varijanti odabrala bijelu haljinu ne možeš pogriješiti.

2.Romantične haljine

 

 

Pufasti rukavi, volani, pastelne boje, ružičasti motivi, mašnice…romantične haljine mogu biti raznolike, a ovo je samo jedan od primjera. Sve ono slatko i girly može spadati u ovu kategoriju.

Mala crna haljina Traži se komad više: Pojavila se mala crna haljina koja će laskati svakom obliku tijela

3.Haljine na gumbiće

 

 

Po dućanima ove sezone možeš vidjeti i poplavu dužih haljina s gumbićima. Izgledaju udobno i idealno za svaki dan, bez obzira na to gdje ideš.

4.Smeđe haljine

 

 

Osim bijelih haljina, ove sezone nosimo i smeđe haljine. Obično je ovo boja koju povezujemo s jeseni, ali ove godine je tu i u toplijim mjesecima.

5.Uske haljine

 

 

Haljine uz tijelo koje će naglasiti tvoju figuru mogu biti itekako laskave, a ove se godine i jako nose. To može biti najobičnija uska crna ili bijela haljina, a ima i onih malo zanimljivijih s raznim motivima ili prorezima.

6.Pletene haljine

 

 

Ovakve su haljine idealne za šetnje uz more ili za dane kada ideš na kupanje, a želiš izgledati sređenije.

7.Cvjetni uzorak

 

 

Tipični proljetno-ljetni motiv koji se također može nazvati klasikom i koji ćeš jednako nositi i ove godine i svake sljedeće.

Opcije za cure koje nisu ljubiteljice traperica: 15 trendi hlača do 30 eura stvorenih za toplije dane Proljetni outfit Hlače iz Pull & Beara Hlače iz Pull & Beara +12 Hlače iz Pull & Beara

Proljetne_haljine ljetne haljine u trendu Moda kakve se haljine nose za svaki dan

Još vijesti