Galerija Haljina iz New Yorkera - 15 Haljina iz New Yorkera - 1 Haljina iz New Yorkera - 2 +12 Haljina iz New Yorkera - 3

New Yorker je mnogim curama omiljena shopping destinacija. I to je s razlogom! Uvijek ima hrpa izbora, a cijene su prihvatljive. Nema šanse da ćeš u ovaj dućan ući i da nećeš ništa pronaći!

Ljeto traje već neko vrijeme, ali nikada nije pogrešan trenutak za nadodati u ormar još koju ljetnu haljinu. Toplo vrijeme može potrajati, a neke od ovih haljina mogu izgledati i dobro ako se ispod njih stave kratki rukavi ili preko prebaci košulja ili vestica. Ljeto je u punom zamahu i jedna stvar koju u ovim mjesecima obožavamo nositi su ljetne haljine. Neće te toliko grijati, a izgledat ćeš sređeno bez da si se previše potrudila. Kakve god da ljetne haljine preferiraš – New Yorker ih ima u ponudi. Od onih jednostavnijih i minimalističkih do pravih ljetnih lepršavih haljinica sa slatkim uzorcima.

 

 

New Yorker je dokaz da lijepu odjeću možeš pronaći i po prihvatljivim cijenama. Što sve nude ovog ljeta kada su u pitanju haljine i ima li kakvih dobrih zbog kojih se isplati otići do nekog shopping centra? Pogledaj ponudu u galeriji iznad! Izdvojili smo 15 ljetnih haljina koje su idealne za nositi iz dana u dan.

Stradivarius ljetna haljina Ljetne haljine iz Stradivariusa: 15 haljina idealnih za nositi svaki dan

Sandale iz Zare - 3 Nove sandale iz Zare koje su najposebnije ikad: Petu u ovom obliku još nisi vidjela!

new yorker haljine ljetne haljine Moda ponuda haljine za svaki dan za ljeto slatke haljine girly haljine haljine za ljeto

Još vijesti