Galerija Pull & Bear haljine Pull & Bear haljina - 1 Pull & Bear haljina - 2 +13 Pull & Bear haljina - 3

U redu je u ormaru imati i trendi modele odjeće, ali još je bitnije imati dobre klasike. One komade koji neće za par mjeseci izaći iz mode. Kada sljedeće ljeto prebaciš ljetnu garderobu u glavni ormar, imat ćeš odmah hrpu toga za nositi ako imaš klasike.

Trendovi dođu i prođu, a komadi za kojima smo bili ludi prije par mjeseci, odjednom stoje na dnu ormara i skupljaju prašinu. Ljetne haljine su komad odjeće koji nećeš tako lako uništiti i iznositi pa ih je nekada pametnije kupovati u klasičnijim modelima. Primjerice, bijela ljetna haljina je nešto što će se nositi svake godine iznova i iznova. S njom teško da možeš fulati! Bitno je samo da kupuješ one u kojima se ti osjećaš dobro i koje ti stoje što bolje. Bacili smo oko na Pull & Bear i na njihovu ponudu ljetnih haljina – i odlična je!

 

 

Gomila haljina koje imaju je idealna za nositi za svaki dan na tenisice – a opet, kada ideš negdje spešl, uz sandale ili cipele na petu, dobar dio ovih haljina može izgledati dotjeranije. Ima ih puno koje se mogu staviti u kategoriju klasika.

 

 

Izdvajamo ti 15 haljina iz ovog dućana koje si možda previdjela, a ne bi trebala jer su pravi dragulji. Pogledaj ih sve u galeriji iznad!

Haljina iz New Yorkera - 15 Ljetne haljine iz New Yorkera: 15 haljina iz kojih se nećeš skidati ostatak ljeta

Ljetne haljine iz Sinsaya Najljepše ljetne haljine iz Sinsaya u kojima vam neće biti vruće

pull bear Moda ljetne haljine haljine za svaki dan klasici nositi svako ljeto jednostavne haljine slatke haljine haljine za mlade

Još vijesti