Grudnjak

Kada ti se grudnjak ili njegove naramenice vide ispod odjeće koju nosiš, to će uništiti cijeli dojam. Pogotovo kada vire naramenice! Za sve one majice i haljine gdje ti smetaju naramenice od grudnjaka, a moraš ga nositi, iskoristi ovaj trik.

Ljeto znači da ćemo početi nositi odjeću koja je malo otvorenija, a to donosi i hrpu problema sa skrivanjem grudnjaka. Izaći bez grudnjaka mnogima nije opcija, a ako ga staviš, naramenice smetaju. Nije loše za ljeto imati i koji grudnjak bez naramenica ili neki gdje se one daju skinuti, ali ako to nemaš, ne moraš kupovati. Od bilo kojeg običnog grudnjaka možeš napraviti varijantu bez naramenica.

Kovrčanje kose Najbrži način kovrčanja kose: Za 5 minuta nakovrčana je čak i duga kosa

Postoji hack za koji možda još uvijek ne znaš, a koji bi ti mogao pomoći u tisuću situacija. Jedna je cura pokazala kako ona skriva naramenica na grudnjaku kada nosi haljinu gdje se one nikako ne smiju vidjeti. Nije ništa teško i izvedivo je na svakom grudnjaku.

 

@yuyi_chua strapless bra hack you need to try! 💗 How to wear a regular bra with a strapless dress - this is just one method! I’ll share more hacks to hide bra straps with different types of tops and dresses soon 💞 #fashionhack #fashiontips #brahack #tutorial #clothinghacks #outfithacks #styletip ♬ Big Steppa

 

Jedino što ti zapravo treba za ovo je grudnjak kojem se naramenice mogu razvući što je više moguće. Svaku naramenicu povećaj do kraja, koliko god ide i prebaci jednu pa drugu preko glave i ispod ruke. Bitno je samo da naramenicu s lijeve strane prebaciš ispod desne ruke i obrnuto. Vrlo je jednostavno i sve je pokazala u videu korak po korak (ima samo tri koraka, da se ne uplašiš).

trik sa selotejpom za visoke pete Trik sa selotejpom: S ovime bi hodanje u visokim petama trebalo biti lakše i bezbolnije

Ukoliko ti je grudnjak premali, onda bi s ovim mogla imati problema jer će te naramenice previše stiskati oko tijela. Ipak, ako nosiš grudnjak dobre veličine, ne bi trebala imati problema. Vrijedi isprobati! Bolja je opcija nego kupovati nove grudnjake.

trik hack Grudnjak da se ne vidi ispod odjeće kako sakriti naramenice od grudnjaka od običnog grudnjaka napraviti bez naramenica bez rezanja ljetni trik modni hack

Još vijesti