Sužavanje hlača u struku

Ne znamo kako, ali povremeno nam se dogodi da završimo s hlačama koje su nam inače super, ali u struku su malo preširoke. Nekada je okej staviti remen, ali nekada i ne. On na čudan način „zgužva“ hlače i ne izgleda dobro. Za takve outfite i takve hlače, ovaj će ti trik dobro doći.

Nisi jedina kojoj se dogodi da ima u ormaru traperice ili hlače koje su super, ali imaju jednu manu: preširoke su ti u struku. Svi će uvijek reći: „pa stavi remen“. Da, možemo staviti remen, ali nije to TO. I dalje kao da ne stoje dobro jer ih remen previše nagužva ili se jednostavno remen ne uklapa dobro u ostatak odjevne kombinacije koju si zamislila. Neće ni na sve hlače remen stajati jednako dobro.

Stajliš djevojka Pomoć za dane kada te šiške ne slušaju: Jedan proizvod iz kozmetičke torbice će pomoći da ih ukrotiš

U takvim situacijama postoji nekoliko trikova kako si pomoći. TikTok nas je već ranije naučio jedan trik koji stvarno radi i koji koristimo redovito. Fora je da se gumb provuče kroz petlju za remen i tek onda zakopča.

 

@laaguinaldo when the pants you thrift looks so good but just too loose 😂 #fashion #fashionhack #tiktokhack #mensfashion #thrift ♬ unforgettable - speed - INDRAGERSN

 

Nemaš brige oko toga hoće li tako stajati cijeli dan – hoće. Neće se otkopčati ili izvući. Jedini je problem s ovim trikom da ti naprijed čudno „nagužva“ hlače. Ako imaš majicu koja će to prekriti onda nemaš problema. Ovo je brzi hack. Nešto što ti može pomoći ako nemaš vremena za ništa drugo, a jako želiš nositi te hlače. Sada trenda još jedan trik koji će zahtijevati da uložiš mrvicu više vremena, ali će i krajnji rezultat izgledati bolje.

 

@fashion_forever_q6 loosepantshack🔥🔥#hacksandtips#clothinghacks#loosepants#fashionhacks#diyhackslife#clothinghack ♬ original sound - Luxury Advisor - LuxuryAdvisor

 

Fora je u tome da zapravo napraviš kao što ima i većina trenirki, da provučeš vezicu oko struka. Trebaš samo na hlačama s unutarnje strane napraviti dva mala proreza, što ih neće uništiti ili utjecati na njihov izgled. Kada provučeš vezicu, svaki put kada ćeš ih nositi, samo ju stegneš i zavežeš. Neće se vidjeti. Funkcionira! Najjednostavnije bi bilo da odneseš hlače kod krojačice da ih suzi, ali ako ti se to ne da i nikako da to napraviš, ovo je alternativa.

Gigi Hadid Trik s parfemom koji koristi Gigi Hadid da bi mirisala drugačije od svih i intenzivnije

hlače Traperice preširoke u struku trik hack modni hack trenda kada su hlače preširoke u struku kako suziti hlače u struku diy sama

Još vijesti