trik sa selotejpom za visoke pete

Jedna tvrtka za obuću iz Velike Britanije na svom je TikTok profilu otkrila mali trik sa selotejpom zbog kojeg ćete lakše preživjeti dan ili noć u visokim petama.

Objava EGO Officiala broji trenutačno više od 10 milijuna pregleda. Sve što trebate je selotejpom spojiti treći i četvrti nožni prst kako bi vam hodanje u štiklama bilo što bezbolnije. 

 

@egoofficial_ helps you last longer in your heels girls to you can stay grooving💃🏻✨🪩❤️‍🔥 #ego #heelshack #heelstip #fashiontip #hack #lifehack #highheelshack ♬ Area Codes x Did It On Em by L BEATS - DJ L BEATS

 

„Živci zbog kojih nas najviše boli smješteni su upravo su između trećeg i četvrtog nožnog prsta, a spajanjem dva prsta zajedno smanjujete pritisak“, napisala je jedna tiktokerica ispod.

Komentari ispod videa su razni, od cura koje su iskušale ovaj prijedlog i tvrde da je stvarno djelotvoran, do onih koji ne vjeruju.

Bilo kako bilo, ništa nas ne košta isprobati ovaj trik i sami se uvjeriti, ima li ovo kakvog efekta.

 

trik sa selotejpom za visoke pete kako olakšati hodanje u visokim petama Štikle Visoke pete selotejp i visoke pete ljepljenje trećeg i četvrtog nožnog prsta Nožni prsti prsti na nogama i štikle

Još vijesti