Kovrčanje kose

Kovrčanje kose može uzeti jako puno vremena. Pogotovo ako imaš dugu i gustu kosu. Idealno je kovrčati kosu preko noći s nekom od bezbroj tehnika koje ne uključuju zagrijavanje kose različitim alatima za stiliziranje.

Da, najbolje je kovrčati kosu preko noći. Tako ćeš ju najmanje oštetiti i za par minuta ujutro kad se probudiš već ćeš imati frizuru. Bolje od toga ne može! No, koliko god to bilo super za našu kosu i koliko god super rezultate davalo, nekada jednostavno zaboravimo staviti čarape u kosu preko noći, a nekima takve stvari i smetaju dok spavaju. Zato ti sada donosimo jednu alternativu. Ne radi se o nečemu novom, ali puno cura i dalje još ne zna za taj način kovrčanja.

Kovrčava kosa Kako da ti kovrče stoje cijeli dan? Uz ovih 7 savjeta ti se kosa neće izravnati tako brzo kao inače

Pogotovo će ti ovo dobro doći ako imaš jako dugačku kosu i kovrčanje ti inače traje i po minimalno 30 - 45 minuta. Promjenu će napraviti ako samo prije kovrčanja svežeš rep. Sitnica koja će puno značiti. Svežeš rep i zapravo kovrčaš rep. Kada si gotova skineš gumicu – i imaš frizuru. Puno je cura već snimalo kako to funkcionira, a ovo je dokaz da izgleda jako lijepo i na full dugačkoj kosi.

 

@gjuanita always using my lazy girl hair trick >>> #hairtok #hairtutorial ♬ Originalton - darkvidez

 

Možda će ti trebati 5 minuta, možda 10, ovisno o tome koliko ti je gusta kosa, ali ćeš u svakom slučaju biti brža nego kada bi krenula kovrčati kosu dok je raspuštena. Jedini minus ovog kovrčanja je da ti neće biti kovrče od vrha tjemena. Ukoliko ti to ne igra nikakvu ulogu, onda će ti ova tehnika postati nova omiljena. Iako ne dođeš s figarom ili peglom do vrha glave, frizura na kraju svejedno izgleda super. Kada nemaš vremena, moglo bi te spasiti.

Frizure Frizure za cure koje imaju dugu ravnu kosu – ovih 10 će pomoći da izgleda zanimljivije

Kosa Frizura za dugu kosu kovrčanje kose figaro pegla kako brzo nakovrčati dugu kosu najbrži način kovrčanja kose trik za brzu frizuru

Još vijesti