Adidas Sambe

Kada je nešto super popularno, onda ćemo to nekada htjeti imati i prije nego dobro razmislimo je li to stvarno komad za nas i hoće li ići sa stvarima iz našeg ormara i s našim stilom.

Adidas Sambe groznica vlada već neko vrijeme i ne čini se da će stati. Možeš ih vidjeti redovito na nogama modnih influencerica, ali i brojnih cura po gradu. Neki biraju klasični bijeli model, drugi one u bojama, ali bitno je da su u pitanju Sambice. S obzirom da im je cijena skočila zbog te silne popularnosti, bilo bi pametno prije kupnje dobro razmisliti je li to stvarno komad koji se uklapa uz tvoj stil. S obzirom da se radi o klasičnim tenisicama, možeš pomisliti kako nema šanse da se ne bi uklapale i da ćeš ih nositi sa svim. E pa tu si možda u krivu!

Personalizirane tenisice Obične tenisice su out: 6 ideja kako ukrasiti i personalizirati tenisice da budu jedinstvene i više ti

Domaća modna influencerica poznata pod nadimkom Slaki Palaki sada je otkrila jednu njihovu manu zbog koje bi ih ipak mogla zaobići. Ovo nije samo njeno mišljenje, već se u komentarima i hrpa drugih cura složila. Ta je mana da ove tenisice zapravo ne izgledaju dobro s većinom outfita.

 

 

Kako je rekla Slaki, kada ih nosiš s hlačama širokih nogavica – top, ali ako uzmeš bilo što drugo, neće izgledati tako laskavo. Vjerojatno si primijetila da imaju malo drugačiji oblik nego druge tenisice, a on baš i nije laskav. Kada ih se primjerice nosi na suknje ili haljine, zbog toga što imaju niski đon i što su uske učine da gležnjevi izgledaju deblje, kao da su natečeni. Nikako look na koji bilo tko cilja! Isto vrijedi i kada ih se nosi s trapericama do gležnja.

 

 

To je njeno iskustvo. Ako si netko tko je 90% vremena u trapericama i hlačama širokih nogavica, onda će ti vjerojatno Sambe biti pun pogodak. Ipak, bez obzira na tu manu, rekla je da su udobne pa nije sve tako crno.

 

 

Zimski outfit Proglašene su tenisice 2023. godine: Koje su to odnijele titulu najpopularnijih?

tenisice adidas sambe mana nedostatak kako kombinirati na kakve hlače idu slaki palaki

Još vijesti