Galerija Adidas Sambe H&M tenisice - 1 H&M tenisice - 2 +2 H&M tenisice - 3

Adidas Sambe se nose ove godine više nego vjerojatno ikada. Iako stiže hladnije vrijeme, dok nema velikih kiša, ove tenisice i dalje možeš nositi. Super će izgledati uz jesenske outfite! U H&M-u imaju stvarno dobro kopiju.

Adidas Sambe idu dobro uz sve, od traperica do haljinica. Model su tenisica od kojeg ćeš definitivno imati puno koristi i neće ti samo stajati u ormarići i čekati neku posebnu prigodu i poseban outfit. S obzirom koliko im je popularnost skočila ove godine nije čudno da su svako malo rasprodane, pogotovo u onim brojevima koje nosi većina.

Odjevna kombinacija s trapericama Neobične traperice iz Zare koje će se svidjeti svima koji vole izgledati posebno i drugačije

Tu je i cijena koja je možda nekima malo previsoka. Ukoliko ih još nemaš, a želiš si ih – i ne patiš na to da ti odjeća i obuća moraju biti markirane, onda ti javljamo da u H&M-u postoje skoro pa identične takve tenisice, samo naravno nisu Adidas, već H&M.

H&M tenisice - 5

Po izgledu je to to. Imaju isti oblik, iste detalje, a jedina stvar koja nedostaje su tri crte sa strane koje su znak Adidasa.

 

 

Onima kojima se sviđa model tenisica, ove će biti dostojna zamjena, nema sumnje. Za razliku od Sambi, trenutno ove imaju dostupne i u skoro svim veličinama. Plus je i što su u kremastoj boji pa si sigurna i da će se slagati s apsolutno svim outfitima, bez obzira na boju.

 

 

Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan Jesenski outfit H&M jesenski outfit - 1 H&M jesenski outfit - 2 +12 H&M jesenski outfit - 3

tenisice H&M adidas sambe kopija adidas sambi izgledaju isto jeftinija opcija za jesen u trendu Moda novo u H&M-u

Još vijesti