Zimski outfit

Svake godine se izdvoji jedan modni trend koji totalno zaludi sve ljubiteljice mode. Ove su godine to bile tenisice. Jedan se model tenisica izdvojio kao najpopularniji – možda već i pogađaš o kojima se radi.

Kada neki komad odjeće ili obuće postane popularan, čini se kao da ga nosi svaka druga osoba. Imali smo nekoliko takvih ove godine, ali jedan se komad izdvojio. Tenisice. Tenisice su obuća koju svi nosimo najviše, a iako svatko ima svoje favorite, jedan je model postao favorit većine u 2023. godini.

Shoe Cleanique - 21 Raj za ljubitelje tenisica: Bili smo u Shoe Cleaniqueu! Evo kakvi su naši dojmovi o novom dućanu s tenisicama

Poznati luksuzni webshop Lyst svake godine objavljuje najpopularnije modne komade, a po njihovim podacima, najpopularnije tenisice 2023. godine su Adidas Sambe.

 

 

U ovoj su godini ove tenisice bile komad koji su svi pretraživali na njihovom web shopu. Po podacima koje su objavili u prosjeku su bile pretraživane svakih 1.7 minuta. Pogotovo se to povećalo u posljednja 4 mjeseca. Bilo da baciš oko na društvene mreže ili ulice grada, vidjet ćeš ih na mnogim nogama. Tako su sada i službeno Nike Air Force pale s trona najpopularnijih.

 

 

Koliko su popularne može se vidjeti i na TikToku gdje Adidas Sambe imaju preko 836 milijuna pregleda na različitim videima. Naravno, najpopularnije su one klasične u kombinaciji bijele i crne boje.

McDonald's tenisice Tenisice za najveće ljubitelje McDonald'sa: Postoje personalizirane Air Forsice s temom McDonald'sa

tenisice adidas sambe najpopularnije tenisice 2023. godine Moda modne vijesti u trendu najpoželjnije tenisice lyst

Još vijesti