Galerija Elsa Hosk/Hailey Bieber LØCI Neo Keds x Staud The Court +9 Onitsuka Tiger Mexico 66

Svaka cura u svojoj garderobi treba barem jedan dobar par tenisica. One bi trebale biti lijepe, udobne za hodanje, a htjele bismo da budu i trendi.

Jeste li u potrazi za novim parom tenisica? Ako je vaš odgovor pozitivan, trebali biste prelistati našu galeriju da vidite što je to što je hit ove jeseni.

Donosimo vam tenisice koji će vaše svakodnevne outfite podići na višu razinu. No ne samo da će tenisice iz naše galerije biti moderne isključivo ove jeseni. Na kupnju tenisica možete gledati kao na dugoročnu investiciju, jer kako predviđaju modni stručnjaci, ovi modeli bit će popularni još dugo vremena.

Možda smo ove godine vidjele slavne osobe poput Hailey Bieber, Belle Hadid ili Emme Chamberlain kako nose Adidas Sambe. Sad je taj model postao jedan među najtraženijima, no postoje modeli i nekih drugih brendova koji će vas raspametiti kad vidite koliko su lijepi.


 

tenisice kakve tenisice kupiti kakve su tenisice trendi najtrendi modeli tenisica adidas sambe moderne tenisice kakve se tenisice nose

Još vijesti