Maturalna večer

Maturalnu večer možeš imati samo jednom u životu. Bilo bi šteta propustiti ovaj doživljaj i ne bi niti trebala razmišljati o tome ići ili ne – odi. Pamtit ćeš tu večer zauvijek i bit će ti jedna lijepa uspomena za kraj srednje.

Što god da te koči i zbog čega se premišljaš bi li išla ili ne, vjerojatno nije dovoljno dobar razlog da ne odeš. Osim ako ti se nešto tragično dogodilo i jednostavni si spriječena. Čak i ako te razred živcira, misliš da će ti biti dosadno, ne sviđaju ti se takva događanja, ne voliš nositi haljine, nemaš novaca za skupu haljinu, nemaš u razredu ljude do kojih ti je stalo, misliš da nitko neće primijetiti bila ti tamo ili ne…sve se ovo da srediti i postoji rješenje. To je večer kakvu možeš imati sada i nikad više, pa čak i da ti bude jako loše, samo otiđi ranije doma, ali nemoj uopće ne otići. Iznenadit ćeš se koliko bi se mogla zabaviti. Stavi sve predrasude po strani. Donosimo ti 7 razloga zašto ne bi trebala propustiti maturalnu.

Bella Hadid na crvenom tepihu Trikovi kojima se koriste slavni da na crvenom tepihu izgledaju top – ovih 8 iskoristi i ti za maturalnu

1.Imaš ju samo jednom u životu
Iako se kasnije svakih 5 godina održavaju godišnjice, to više nikada nije isto kao maturalna, a neki razredi kasnije godišnjice niti ne obilježavaju. Maturalna je samo jedna i može biti samo jednom. Ako ne odeš tada, prilika je propuštena. To je jedno od iskustva u životu koje je posebno na svoj način i drugačije od svega. Iskoristi svako zabavno iskustvo koje ti se pruži, a ovo je jedno od njih.

2.Zadnji veliki tulum s razredom – više se nikada nećete vidjeti u tom broju
Nikada više razred nećeš vidjeti u tom sastavu. Ovo je vjerojatno posljednji put da ćete biti svi na okupu u tom broju. Kasnije se mogu dogovarati druženja, ali ljudi se udalje, odsele, raziđu i teško da ćete se svi okupiti. Iako sada govorite da hoćete – kod većine to ostane samo na planu. S tim si ljudima 3 ili 4 godine, dio su tvog života htjela to ili ne, ovako ćeš se oprostiti s njima.

3.Zabavit ćeš se
Što god da mislila, šanse su velike da ćeš se zabaviti. Čak i da to nije tvoj tip događanja, nisi fan svog razreda, ne da ti se…kada dođeš tamo i ako daš priliku maturalnoj, garantiramo ti da ćeš se zabaviti.

4.Ako ne odeš, kasnije ćeš se u životu pitati jesi li nešto propustila
Možeš bez maturalne i nećeš kasnije plakati jer nisi otišla, ali bi se mogla pitati jesi li nešto propustila ili što bi bilo da si otišla i kako bi ti bilo. Nikada nećeš znati. Zato bolje odi i kasnije nećeš imati za čime žaliti. Čak i da ti ne bude dobro, možeš otići doma ranije.

H&M haljina i odijelo Gdje kupiti haljinu za maturalnu? Izdvajamo ti 20 opcija iz H&M-a! Imaju divne svečane haljine

5.Imaš priliku za obući se glamurozno
Kada ćeš imati priliku za obući se kao da ideš na crveni tepih? Možda nekada budeš imala, ali možda i ne budeš. Na jednu večer možeš postati oličenje glamuroznosti i osjećati se kao svoja omiljena pjevačica ili glumica na crvenom tepihu. Zabavno je kupovati maturalnu haljinu, isprobavati različite modele…pogotovo ako si tip cure koja voli takve stvari.

6.Možeš bolje upoznati ljude iz drugih razreda (pogotovo ako ti se netko sviđa)
Osim sa svojim razredom, bit ćeš tamo i s drugim razredima. Ovo je prilika da se upoznaš s onom osobom koja ti je zapela za oko jer šanse su da će također biti tamo. Čak i da ti se ne sviđa tvoj razred, a imaš prijatelje u nekom od drugih razreda, možeš se na maturalnoj družiti i s njima. Nitko ne kaže da moraš cijelu večer biti samo s ljudima iz svog razreda.

7.Obilježit ćeš kraj srednje škole
Kraj srednje škole je i kraj jednog razdoblja u tvom životu, to je itekako big deal! Vjerojatno ćeš morati postati odgovornija i odraslija, a neki će morati i početi tražiti posao i baviti se odraslim stvarima - i zato iskoristi ovu noć da obilježiš kraj svog srednjoškolskog obrazovanja.

Biranje maturalne haljine: 8 trendova koji se nose ove godine na maturalnu večer Maturalne haljine Jarke boje Haljine s izrezima +5 Jednostavniji kroj s visokim prorezom

Maturalna večer otići ili ne razlozi za otići na maturalnu propustiti maturalnu zašto ne propustiti maturalnu po čemu je posebna maturalna

Još vijesti