Galerija Gigi Hadid Kožna bomber jakna iz dućana Pull & Bear Kožna bomber jakna iz dućana Pull & Bear +10 Kožna bomber jakna iz dućana Pull & Bear

Još je vani puno prehladno za nositi proljetne jakne, ali bit ćemo pozitivni i nadati se da će proljetno i toplije vrijeme doći što prije. Do tada, nosimo zimske jakne, ali se u podsvijesti pripremamo za proljeće.

Gigi Hadid ima super „street style“ stil. Uvijek izgleda tako dobro – istovremeno i casual, moderno, kul i baš kao pravi model. S obzirom da radi u modnoj industriji, stvari koje vidimo na Gigi znamo da su hitovi u svijetu mode. Ili će to tek postati. Prije nekoliko dana su ju paparazzi uhvatili u šetnji s dečkom. Osim što je ovo i službeno potvrdilo da su ona i Bradley Cooper stvarno novi hollywoodski par, za oko je zapela i jakna koju nosi Gigi.

Adidas Samba tenisice Kopija Adidas Samba tenisica koju je skoro nemoguće uhvatiti koliko se brzo prodaje

Proljetna je, a spaja dva velika trenda u svijetu jakni. Nosila je kožni bomber koji izgleda mrvicu oversized. Njoj stoji odlično, a čini se da bi upravo takvi modeli mogli biti i veliki proljetni trend.

 

 

Ovakvu jaknu možeš nositi u raznolikim kombinacijama, što je samo dodatan plus. Bilo da ćeš ju nositi na trenirku, obične traperice ili čak suknjicu, izgledat će dobro i dat će tvom outfitu dodatan kul faktor. Ovakvi su modeli uglavnom kraće rezani pa budu do struka, a ima ih i u crop varijantama. Iako je jakna koju nosi Gigi Hadid vjerojatno dizajnerska, mi smo pronašli neke slične u dućanima koji su cijenom pristupačniji – ali imamo i jednu opciju za one koji su ipak spremni izdvojiti malo više novaca. Kožne bomber jakne koje smo pronašli po dućanima – i gdje ih sve ima, možeš vidjeti u galeriji iznad.

Stilovi odijevanja Još uvijek nemaš svoj stil odijevanja? Možda te inspirira neka od 8 trenutno najpopularnijih estetika

Gigi Hadid Moda Street style jakna Proljetna jakna modni trend kožna bomber jakna gdje ima za kupiti

Još vijesti