Jesenski outft

Pomažemo ti i ovaj tjedan odabrati odjevne kombinacije! Znamo da svi nekada ostanemo bez ideja i tako nosimo isti par traperica i par majici. Jesen je idealno vrijeme za modne avanture!

Nastavljamo ti donositi ideje za dnevne outfite! Pregledali smo vremensku prognozu, inspirirali se i sada ti donosimo 5 ideja za outfite za sljedeći tjedan koje možeš nositi od ponedjeljka do petka! Sve su odjevne kombinacije itekako nosive za svaki dan, idealne su za jesen, u trendu i usklađene s vremenskom prognozom. Ako i nemaš neki od komada kakav nose cure na fotkama, donosimo ti usput i par prijedloga kako još taj outfit možeš prilagoditi sebi. Nema više izgovora da cijeli tjedan nosiš iste stvari. Kada slažeš odjevne kombinacije, imaj na umu da će ujutro biti hladnije, ali popodne toplije pa nije loše imati sa sobom neke duge rukave kojih se kroz dan možeš riješiti. Ovo su naši prijedlozi!

Ponedjeljak: Kargo hlače i majica s srcolikim izrezom

 

 

Ponedjeljak će biti najhladniji dan ovaj tjedan i zato imamo jedan trendi jesenski outfit s kojim krećemo. Kargo hlače – ultimativni jesenski hit, moraju biti u barem jednom outfitu jer nismo ih kupili da stoje u ormaru. Pošto su „muškasta“ stvar, možeš ih kombinirati s nekom slatkom majicom, poput neke sa srcolikim izrezom. Ako nemaš takvu, možeš staviti bilo koju užu majicu.

Odjevne kombinacije sa skinny trapericama Kako nositi i kombinirati skinny traperice ove jeseni i izgledati moderno – imamo 6 savjeta

Utorak: Traperice i oversized košulja

 

 

Zadnja prilika da nosiš neke ljetne stvari! Za utorak kombiniraj svoje omiljene traperice s bodijem ili majicom iz ljetnog dijela ormara, a da ti ne bude hladno, preko svega prebaci oversized košulju. Kroz dan lako na košulji podigneš rukave kada zatopli. Što je košulja zanimljivija, to će outfit biti bolji.

Srijeda: Trapke širokih nogavica i vesta na gumbiće

 

 

Traperice širokih nogavica ili kargo model možeš nositi i s vestom na gumbiće. Ovakve se vestice nose i ove jeseni i mogu izgledati slatko. Kakve god da je boje tvoja, može ići u ovakav outfit jer uz traperice idu sve boje.

Četvrtak: Pulover i minica

 

 

Minice s naborima su još jedan jesenski hit, a ako ti nemaš taj model, iskoristi onaj koji imaš u ormaru. Kombiniraj ju s puloverom iste ili slične nijanse, a ispod njega možeš obući i običnu bijelu ili crnu majicu kratkih rukava da imaš opciju za popodne kada zatopli.

Jesenski outfit Odjevna kombinacija zbog koje ćeš odmah ići ukrasti tati veliku košulju iz ormara – jesenski outfit za 10!

Petak: Smeđe/bež nijanse

 

 

Što je jesen bez smeđih nijansi? Čak i da nemaš hlače i sako u istoj nijansi, nema veze! Tvoja odjevna kombinacija može biti 50 nijansi smeđe i izgledat će dobro i u takvoj varijanti.

Moda jesenska moda odjevne kombinacije outfiti ideje za outfite inspiracija što obući? za svaki dan prijedlozi outfita od ponedjeljka do petka

Još vijesti