Jesenski outfit

Nekada nema šanse da nam padne na pamet stilizirati određene odjevne komade u outfiti na način na koji to rade neke cure. Nema ništa loše u tome da se inspiriraš tuđim outfitima, a sada ti donosimo jedan koji moraš i ti nositi ove jeseni jer je prekul.

Odjevna kombinacija koju ćemo ti sada predstaviti je idealna za tople jesenske dane, točno one kakve imamo trenutno. Još nije toliko hladno da se moraš zabundati u jakne i šalove, ali nije ni toliko vruće da ne možeš nositi košulju dugih rukava. Jedna djevojka na društvenim mrežama redovito ima predobre odjevne kombinacije, a s jednom nas je jesenskom posebno osvojila jer je komad poput oversized košulje koristila na malo neobičan način.

Trendi haljina Viralna jesenska haljina ima nasljednika: Došla je majica iz iste kolekcije i svi ju žele

I ti ju možeš tako nositi, ali savjetujemo da zaviriš u tatin ormar jer će ti trebati totalno oversized košulja. Što veća, to bolje. Jade je veliku bijelu košulju stavila kao prvi dio outfita te je preko nje obukla minicu i pulover bez rukava. Ono po čemu je odjevna kombinacija kul je da je ostavila da se rub košulje vidi ispod suknje.

 

@summerjadestyle im sorry but this outfit needs to be worn on REPEAT!!!! #autumnfashion #autumnoutfits #ootd #autumnstyle #dailyoutfits ♬ Ukulele - Otaguj

 

Cijeli outfit izgleda malo više kul zbog toga. Eto zašto ti treba super velika košulja! Ona je sve upotpunila niskim Uggsicama, ali izgledat će jednako dobro i na bijele kožne tenisice. Čak i da nemaš komade u krem nijansi kao ona, možeš uzeti bilo koju drugu boju i izgledat će dobro! Iskoristi komade koje imaš u ormaru i pokušaj ih spojiti na ovaj način. Ne preporučujemo da ovako nešto nosiš u školu, ali može biti ideja za spoj s dečkom ili odlazak do grada s frendicama.

Ružičasta odjevna kombinacija Stilisti otkrivaju 12 stvari koje trebamo izbaciti iz ormara ove jeseni – više se ne nose

Definitivno ćeš u takvom outfitu biti zamijećena. Ne moraš imati identične stvari kao ona da bi rekreirala outfit – nemoj se oko toga stresirati i kupovati novu odjeću.

Moda jesenski outfit odjevna kombinacija za jesen inspiracija kul u trendu da budeš zamijećena što nositi

Još vijesti