Amina Efendić

Iako je stigla jesen, vrijeme još nije pravo jesensko i umjesto jakna i gležnjača nosimo kratke rukave i balerinke. U sljedećih tjedan dana nam se nastavlja toplo vrijeme, a evo ideje za odjevne kombinacije!

Da cijeli tjedan ne budeš u istoj odjevnoj kombinaciji, donosimo ti ideje za svaki dan u tjednu! Radi se o odjevnim kombinacijama koje svatko može složiti jer vjerojatno imaš ili ove ili neke slične komade u svom ormaru. Pogledali smo vremensku prognozu, uzeli u obzir temperature i složili prijedloge kombinacija za svaki od dana. Donosimo ti i ideje kako svaku od njih prilagoditi sebi i koje komade zamijeniti s nekim drugima koje možda imaš ako nemaš one iz originalne kombinacije. To što je jesen službeno stigla očito vremenu ne znači ništa jer i dalje grije sunce i temperature prelaze 20 stupnjeva, pogotovo popodne. Isto će biti i početkom sljedećeg tjedna, dok od sredine prema kraja najavljuju i neku kišu. Što nositi svaki od dana pogledaj u nastavku.

Frizure Frizure za lijene cure: 8 frizura koje ćeš lako složiti i neće ti uzeti puno vremena

Ponedjeljak: Sako uz kratke hlače

 

 

Influncerica Amina Efendić izgleda super u ovoj odjevnoj kombinaciji, a može ju profurati svatko – bilo za školu, faks ili posao. Sako će sve učiniti ekstra modernijim! Ukoliko nemaš ovakve malo dulje kratke hlačice, iskoristi suknju!

Utorak: Spremna za jesen ujutro i toplije vrijeme popodne

 

 

Emili Dragaš se ovim outfitom poslala posljednji pozdrav ljetu, a isto možeš napraviti i ti. U utorak se još najavljuje toplije vrijeme pa izvadi svoje bijele ljetne hlače i majice na prugice. Preko svega prebaci i pulover jer ujutro će ti definitivno trebati, a ostatak dana ga možeš nositi zavezanog oko ramena.

Srijeda: Traper suknja s puloverom

 

 

Traper suknje su bile ljetni hit, a nastavljaju se nositi i kroz hladnije jesenske dane. Bilo kakva majica koja je mrvicu šira će izgledati super uz ovaj tip suknje – doslovno bilo kakva. Omiljene tenisice i obične čarape su must.

Četvrtak: Padobran ili kargo hlače s puloverom na kopčanje

 

 

U četvrtak se najavljuje i moguća kiša, a u takvim danima želimo da nam bude toplo i udobno. Kao da svi u posljednje vrijeme nose kardigane na kopčanje, a jedan takav sigurno i ti imaš u ormaru. Obuci ga na padobran hlače ili kargo hlače te Uggsice i imaš top kombinaciju. Iako ova cura ispod ne nosi nikakvu majicu, preporučujemo neku u neutralnoj nijansi!

Outfiti s Uggsicama Niske Uggsice su veliki jesenski hit: U ovih 5 dućana možeš pronaći njihove dupliće za puno manje novaca

Petak: Jednostavnost petkom uz maramu kao remen

 

 

Petkom nam je uglavnom dosta života i iscrpljeni smo od ostatka tjedna i zato ti predlažemo jednu totalno jednostavnu kombinaciju. Trapke, majica kratkih rukava – a da sve ne bude baš TOLIKO dosadno, umjesto remena, provuci kroz peteljke na hlačama neku maramu. Ako nemaš ti maramu, ima sigurno mama u svom ormaru. Hoće li biti majica kratkih ili dugih rukava, ostavi vremenu da te usmjeri. Samo ju se sjeti ugurati u hlače da se vidi marama.

Moda jesenska moda odjevne kombinacije outfiti inspiracija ideje za cijeli tjedan što nositi od ponedjeljka od petka

Još vijesti