Emili Dragaš

Smeđa boja prevladava u outfitima modnih influencerica u zadnje vrijeme. Od glave do pete su u smeđim tonovima, a svaka ih nosi na svoj način. Možda i tebi daju ideju za neki outfit.

Ako ti je ponestalo ideja što više nositi, onda ćemo ti sada dati jednu. Monokromatski outfit. Od glave do pete u jednoj boji, ali pokušaj da to ne bude crna boja. Odaberi svoju boju i skupi njene različite nijanse koje imaš u ormaru. To je recept koji će ti pomoći da bez puno razmišljanja izgledaš dobro. U zadnje vrijeme modne influencerice vole smeđu boju! Nose ju u različitim izdanjima, ali svima je jedno zajedničko: smeđa dominira u outfitima. Inspiriraj se i ti njihovim kombinacijama.

Proljetni outfit Top 3 proljetne jakne koje su hit u dućanima već sada

1.Svaki komad druge nijanse iste boje

 

 

Emili je pazila na doslovno svaki detalj odjevne kombinacije. Sve je smeđe, ali izgleda super i nije too much jer je i svaki komad druge nijanse. Ovakva outfit može izgledati super u bilo kojoj drugoj boji.

2.50 nijansi smeđe

 

 

Marija je pak smeđu razrijedila s malo bijele i bež, ali je i dalje jasno koja je boja tu glavna. Idealan outfit za svaki dan! Uskoro dolazi i proljeće pa možeš ovo isto nositi u kombinaciji s balonerom.

3.Glavni komad u smeđoj boji

 

 

Ne mora ti niti biti cijeli outfit u smeđoj boji. Dovoljno je da to bude samo jedan komad, ali onaj glavni. Kaput ili haljina mogu biti dobar primjer kako to izvesti.

Kožni outfit Što obući za izlazak? Imamo 5 ideja u kojima ti neće biti hladno, a izgledat ćeš dobro

4.Smeđa u kombinaciji s drugom bojom

 

 

Ako ti je malo previše da si od glave do pete u istoj boji, onda kao i Anđela možeš odabrati jedan dio outfita i uzeti neku drugu boju. Kod nje su to bile majica i torbica, kod tebe može biti bilo što drugo.

5.Udobnost na prvom mjestu

 

 

Smeđa trenirka i hoodica zvuče kao kombinacija u kojoj bismo se osjećali kao medo. Idealno je ako imaš komplet, a ako i nemaš, bilo kakva casual majica izgled dobro uz trenirku. Treba iskoristiti zadnje malo hladnije dane za profurati nešto ovakvo.

Moda outfiti odjevne kombinacije smeđi outfit u trendu influencerice prijelazni outfiti za svaki dan ideje inspiracija

Još vijesti