Outfit

Ako si netko tko prati modu, onda će ti ovi savjeti stilista sigurno dobro doći. Svako toliko neki komadi dolaze u modu, drugi odlaze, a na tebi je da odlučiš želiš li pratiti trendove ili furati neki svoj stil nevezano za njih.

Iako nešto nije više u modi, ukoliko ti se taj komad baš jako sviđa, zašto bi ga prestala nositi? Samo pronađi novi način kako ga nositi i izgledat će super i ti ćeš se osjećati sretno. Ipak, stilisti su za Insider otkrili 13 odjevnih komada i dodataka kojima popularnost pada i koje do kraja godine trebamo izbaciti iz svog ormara jer se više ne nose. Za njih je 2022. bila zadnja godina kada su se još mogli progurati, ali sada im je vrijeme da idu na tavan i da čekaju neka bolja vremena.

1.Oversized sunčane naočale
Ogromne sunčane naočale više nisu toliko kul, a to si sigurno već i ovo ljeto primijetila. Prestale su se nositi, a zamijenile su ih one s malim pravokutnim okvirima.

 

 

2.Majice kratkih rukava koje su se razvukle i iznosile
Ovo nikada nije niti bilo u modi, ali svi volimo u ormaru čuvati zalihu majici kratkih rukava još od prije 5 godina. Realnost je da su vjerojatno sada već u kritičnom stanju i kada ćeš ih nositi, izgledat će neuredno.

3.Uski strukirani sako
Oversized sakoi su glavni hit. Koliko god uski izgledali više ženstveno, veliki muški sakoi izgledaju kul.

Jesenski outfiti Odjevne kombinacije koje su trenutno jako kul: 7 jesenskih outfita koji u sebi imaju najveće trendove

4.Peplum majica
Ako još uvijek imaš u ormaru peplum majicu, onu s volančićem na dnu, vrijeme je da ju spremiš i ne nosiš više. Ovaj je komad bio hit prije dosta godina, a sada samo izgleda zastarjelo.

 

 

5.Rajf
Blair Waldorf sigurno ne bi bila sretna zbog ovoga, ali rajfovi se ove jeseni i zime više neće nositi. Ne vraćaju se u modu, već totalno izlaze iz mode.

6.Vojnički uzorak na odjeći
Ovaj je uzorak pao u zaborav i prestao se nositi. Komade s njim više ne možeš vidjeti nigdje niti na ikome tko prati modu. Radije biraj nešto bogate zelene ili maslinaste boje nego vojničkog uzorka.

7.Traperice super visokog struka
Stilisti kažu da se vraća srednji struk, a čak sve više i onaj niski. U svakom slučaju, jako visoki struk više nije IN.

 

 

8.Puloveri s ludim uzorcima
Ove zime puloveri s ludim uzorcima neće biti veliki hit i nisu nešto što se preporučuje da još kupuješ. Osim ako ti se to naravno sviđa! Onda ga samo nosi.

9.Suknje do ispod koljena
Ove se zime ne nose suknje koje su dužine do ispod koljena ili koje su skoro skroz do poda, vladavinu su preuzele minice.

Maskara i Skims Šminka i odjeća koju trenutno svi žele: Ovih 10 stvari su postale viralne na društvenim mrežama

10.Tajice s trakama za stopala
Znaš one tajice koje imaju dodatak, traku kroz koju se provuče stopalo? E te! One se više ne nose, pogotovo ako imaju baš jako izraženu tu traku.

 

 

11.Obične bijele uske košulje
Staromodne! Bolje je odabrati neki malo širi i veći model koji će ti lagano visjeti i koji možeš zataknuti u hlače. Izgleda više minimalističko, a to je sada trend.

12.Traper na traper
Trend koji mnogima ionako nije niti drag i boje ga se nositi. Za ovim sigurno puno ljudi ipak neće plakati.

13.Odjeća od prave kože
Koliko god bila fensi i luksuzna, odjeća od prave kože je sve manje draga ljudima. Pogotovo zato što svi znaju odakle (i kako) se do nje dolazi. Zato uvijek radije biraj umjetnu kožu!

stilisti ne nosi se zastarjelo Staromodno nije više u trendu odjeća Modni dodaci Moda

Još vijesti