Galerija Maskara i Skims Skims haljina Clinique Almost Lipstick +7 Rare Beauty rumenila

TikTok može lako učiniti da nešto postane viralna svjetska senzacija. Dovoljno je da jedan video eksplodira i stvar postane rasprodana POSVUDA. Maskare, kreme, serumi, odjeća…svako toliko se dogodi da neka od tih stvari postane viralna jer je predobra i onda ju svi krenu kupovati.

TikTok ima trenutno jako veliku moć! Nekoliko viralnih pozitivnih recenzija, i u cijelom svijetu krene trendati neki proizvod. Do te mjere da ga bude nemoguće pronaći na polici u dućanu jer se rasproda brzinom munje. Sjeti se samo kada je došla 'Sky High' maskara. Nestala je s polica već isti dan kada je i došla. Koji su trenutno proizvodi veliki, najveći, hit na TikToku? Svih ovih 10 su u kategoriji mode i trenutno su najpoželjniji.

1.Skims dugačka uska haljina
Skims haljina je fenomen. Stoji toliko odlično i naglasi svaku oblinu na pravi način. Cure su oduševljene. Postoji varijanta s ramenicama i s dugim rukavima, i obje su prava mala crna haljina.

 

@nicoleisgod the @SKIMS ♬ original sound - sammy

 

2.Clinique Almost Lipstick
I to onaj u nijansi 'Black Honey'. Ruž koji će istovremeno nahraniti i hidrazitirati usne i izgledati dobro. Postao je popularan jer navodno stoji baš svakome, bez obzira koja ti je nijansa tena. Proizvod koji je negdje između ruža i sjajila uspio je sve oduševiti.

Edward i Mirta Hit u šminkanju: Nosi se 'vampirska koža'! Evo što to znači i kako da i tvoja koža postane vampirska

3.Rare Beauty tekuće rumenilo
Rumenila koja su postala vjerojatno najbolja na svijetu. Ako ikako možeš doći do njega, nemoj oklijevati. Svi obožavaju Selenina rumenila s razlogom. Toliko pigmentirana, a tako se lijepo blendaju!

 

@viktoriakjartans 🤔@rarebeauty #fyp #rarebeauty #blush #makeup #dupe #charlottetilbury ♬ yebbas heartbreak - 𝐉𝐫𝐱𝐳𝐳𝐢

 

4.Essence 'I Love Extreme' maskara
Maskara za koju očito nitko nije očekivao da će biti TOLIKO dobra jer se radi o jeftinom drogerijskom proizvodu. Ali dokazala se i sada je favorit.

5.Olaplex NO. 7 ulje za kosu
Svi ga koriste kako bi zagladili kosu i dali joj sjaj, a usput i nahranili. TikTok je općenito popularizirao dodatno Olaplex proizvode za kosu. Mnogima su baš njihovi proizvodi vratili kosu u život.

 

@kajalxo_ the best product to add to your haircare routine after washing, it changed my life #olaplex #olaplexno7 #olaplextreatment #haircare #haircaretips #bleachedhaircare #damagedhair ♬ original sound - kajal⚡️

 

6.Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand
Kontura, highlighter i rumenilo, svi u poznatom 'štapiću' postali su ekstremno popularni zahvaljujući ovoj društvenoj mreži. Sigurno si i ti vidjela videe gdje cure po licu stavljaju točkice s ovim proizvodima.

7.Revlon četka i sušilo za kosu
Dyson je pokrenuo trend, ali pošto je tako skup, Revlon četka ga je usudili bismo se reći, čak i pretekla po popularnosti. Pogotovo su sada popularni kada je u trendu nositi feniranu kosu u stilu 90-ih, frizura koja se s ovom četkom lako napravi.

 

@ashleylamarca Replying to @lujain from CURLY to blown out ✨ all products are on my amazon storefront! #hair #hairstyle #hairtutorial #hairtok #revlon #revlonhairdryerbrush ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

 

8.Dior Lip Glow ulje
Skupo, vjerojatno ne vrijedi te novce, ali svejedno ga svi kupuju. Diorovo ulje za usne koje izgleda kao da si stavila sjajilo, ali je bolje za tvoje usne, postalo je hit. Neki ga naručuju sa službene Dior stranice samo da bi dobili njihov paket u prepoznatljivoj kutiji i testere.

TikTokerica Darcey Trik od pet sekundi koji će svakoj curi pomoć da izgleda 100 puta bolje na fotki

9.Ordinary serum za rast trepavica
Stvarno uz njega trepavice rastu kao lude! Nije ni čudno da je toliko popularan kada je jeftin i radi posao kako treba. Ordinary proizvodi uvijek trendaju na TikTok, samo se mijenjaju – nekada je to piling, a nekada serum.

 

@lizziedufault

addicted

♬ original sound - Katrina | Fitness Coach

 

10.Ružmarinovo ulje za kosu
I zadnja stvar nije konkretan proizvod, već nešto što si cure rade same kod kuće. Trendaju recepti kako napraviti ružmarinovo ulje ili ružmarinovu vodicu koja se onda koristi za brži rast kose. Ružmarin je glavni hit!

Viralno društvene mreže Proizvodi tiktok šminka Moda trendaju

Još vijesti