Šareni outfit

Neke boje jednostavno ne idu zajedno. U bilo kojoj kombinaciji mogu izgledati okej, ali u ovima – ne. Stilisti nikada ne bi preporučili da nosiš ovih 5 kombinacija boja.

Neke boje jednostavno na oko vidiš da izgledaju super zajedno, a za neke vidiš da nešto tu ne štima. Ne bi se trebala bojati boja! Možeš u odjevnu kombinaciju dodati dvije ili više boja i šanse da ćeš pogriješiti su vrlo male. Čak i da pogriješiš, nije kraj svijeta, nećeš izgledati kao klaun, ali neće niti outfit izgledati toliko dobro koliko bi mogao. Ove kombinacije boja neće izgledati dobro zajedno, tako kažu stilisti. Izdvojili su za Best Life Online 5 kombinacija boja koje baš nikako ne idu dobro zajedno i dali prijedloge koje boje ubaciti umjesto njih.

Ljubičasta i crvena
Ova će ti kombinacija boja pomoći da svi pogledi budu na tebi, ali možda neće biti najbolji izbor. Ove su boje obje toliko jarke da bi zajedno to moglo biti previše. Bolja je opcija dodati lavanda ljubičastu – ona će ići s puno više boja nego jarka ljubičasta. S druge strane, crvena može ići bolje s plavom.

 

 

Crna i tamnoplava
Crna i tamnoplava su jako slične boje i ako ćeš ih nositi zajedno to neće izgledati dobro. Previše su blizu na spektru boja. Iako možda ideš na neutralni izgled, onda je bolje nositi totalno crni outfit. Umjesto tamnoplave, radije dodaj nešto sivo, ako baš ciljaš na tamniji, neutralni, outfit.

Ljetna moda Kombinacije boja na odjeći zbog kojih ćeš izgledati luksuzno: Outfiti s ovih 8 parova boja djeluju skupo

Žuta i zelena
Kombinacija ove dvije boje ne paše za oko. Stilisti kažu da ovo previše „pika u oko“. Obje su jarke i intenzivne i bolje je kombinirati ih s nekim smirujućim bojama. Zelena primjerice ide odlično sa smeđim i bež tonovima!

 

 

Smeđa i siva
Kao i crna i tamnoplava, tako i ove dvije boje, jednostavno ne idu zajedno jer su previše slične. Niti jedna neće dolaziti do izražaja i spojit će se. Obje su prigušene boje i mogu djelovati dosadno zajedno. Ako ih već kombiniraš, neka to bude neka skroz tamno smeđa sa svijetlo sivom. Ipak, ako želiš igrati na sigurno, smeđa će uvijek ići dobro s plavom.

 

 

Smeđa i žuta
Još jedna od onih kombinacija koje nikako ne idu dobro skupa. Žuta će totalno prevladati i preuzeti cijeli outfit, smeđa kao da i nije tu. Zato je bolje uz smeđu nositi bež tonove ili primjerice neku nijansu ružičaste.

Peraja morskog psa Znanstvenici otkrili koja boja kupaćeg posebno privlači morske pse: Nazivaju je „njam-njam“ bojom

Moda boja odjeća stilisti modni savjeti boje koje ne idu zajedno kombinacije boja loše ne pašu boje koje se ne slažu

Još vijesti