Proljetni outfit

Moda se mijenja iz sezone u sezonu, a stvari koje su se nosile prošlog proljeća, ovo proljeće su zamijenjene nekim novim trendovima. Jedan od najvećih trendova ovog proljeća bit će balerinke, a evo što sve neće.

Stilisti bi trebali biti u korak s trendovima, a za Insider je nekoliko njih otkrilo koji su to komadi odjeće i obuće ove godine izašli iz mode i ovog se proljeća više neće toliko nositi. Iako su te stvari do sada bile hit, i nema sumnje da će ih ljudi nastaviti nositi, ali ukoliko želiš biti odjevena po zadnjim trendovima, onda ti ove stvari ne bi trebale biti u prvom planu u ormaru. Odmah su dali i prijedloge s čime svaki od tih komada možeš zamijeniti. Po njima, baj baj moraš reći sljedećim stvarima.

1.Glomazne tenisice
Glomazne, chunky, tenisice više nisu komad obuće koji se smatra modernim. Njihovo je vrijeme došlo i prošlo, a umjesto njih, ovog se proljeća nose retro tenisice.

 

 

2.Haljine kojima je donji dio širok
Haljine koje su lepršave u donjem dijelu ovog proljeća će zamijeniti slip, svilene, haljine. One koje pomalo izgledaju kao spavaćice zbog materijala od kojeg su napravljene. Ravnog su kroja i može ih se jako lako nositi i u dnevnoj casual varijanti, ali i za van.

3.Uske traperice
Ni ove se sezone uske traperice ne vraćaju u modu. Sve više i više ih zamjenjuju trapke širih i ravnih nogavica. Ukoliko svoje još nisi stavila u mirovinu, ovog proljeća daj priliku i nekim drugim modelima hlača i traperica.

 

 

4.Grudnjaci kojima se od starosti već promijenila boja
Iznošena roba nikada nije u trendu. Proljeće je doba godine kada nam grudnjaci dolaze više do izražaja ispod odjeće i mogu uništiti cijeli dojam ako izgledaju deformirano ili se vidi ramenica koja izgleda kao da je s tobom već 10 godina.

Baloner Umjesto kožne jakne: 7 modela jakni koje možeš nositi ovo proljeće umjesto nje i izgledati drugačije

5.Mikro minice
Mikro minice koje izgledaju kao da su došle vremeplovom iz 2000-ih godina ovog su proljeća gotove. Više će se nositi dulje suknje, a pogotovo one od trapera. Super kratke suknjice u kojima je nezgodno i sjesti i sagnuti se za sada opet odlaze u prošlost.

 

 

7.Kroksice
Neki počinju nositi Kroksice već na proljeće pa ih furaju s čarapama, ali ove godine to više neće biti IN. Ostavi ih po strani ili koristi kao obuću za po doma.

6.Puno preveliki sakoi
Oversized sakoi mogu izgledati dobro, a ovog se proljeća više neće nositi oni koji izgledaju totalno puno preveliko. Više će se ipak gledati oni mrvicu uži, koji ne izgledaju kao da si ih uzela tati iz ormara.

 

 

8.Sunčane s uskim staklima
Iako sunčane naočale s uskim staklima izgledaju kul, neće baš svakome sjesti dobro na lice i zato se ove godine više okrećemo naočalama koje su mrvicu veće i koje po veličini odgovaraju proporcijama našeg lica.

Proljetni outfit Proljetni modni trendovi koje će svi nositi ove godine: Ovih 9 su itekako nosivi

9.Vojnički uzorak
Ako ti slučajno i padne na pamet da bi mogla nositi vojnički uzorak na kargo hlačama, pusti tu ideju da ispari. Čini se kao dobar par, ali vojnički se uzorak ne nosi. Kargo hlače – itekako, ali u nekoj boji, bez uzorka.

 

 

10.Majice s rupama na ramenima
Majice koje imaju proreze i rupe na ramenima su OUT. Ovog je proljeća veliki hit odjeća koja je pomalo prozirna ili ima neke prozirne detalje poput rukava. Prorezi i rupe ne.

11.Mirko mini torbice
One torbice u koje ne stane ništa, jedva samo mobitel, a nekada ni to, nisu više u modi ovog proljeća. Nose se XXL torbice u koje stane SVE.

Moda Modni trendovi proljetni trendovi antitrendovi nije u modi Staromodno izbaciti iz ormara stilisti što se neće nositi

Još vijesti