Emily in Paris

O seriji „Emily in Paris“ možeš misliti što god hoćeš, ali jedno joj se ne može poreći, a to je da ima itekako puno wow modnih trenutaka. Moda je jedna od bitnih sastavnica ove serije, a evo koje nas je sve lekcije naučila Emily u trećoj sezoni.

Uvijek se govori da Francuskinje imaju posebno dobar stil, a iako Emily nije zapravo Francuskinja, po stilu, itekako se uklapa. Možda ne zna jezik, ali se zna obući skroz dobro i izgledati kao da je sišla s modne piste. Ukoliko još nisi pogledala novu, treću sezonu, serije „Emily in Paris“ nećemo ti spojlati sadržaj, ali ćemo ti spojlati neke modne trenutke. U novoj sezoni, Emily ponovno ima hrpu odjevnih kombinacija koje želimo iskopirati, a da ne spominjemo i novu frizuru koja joj stoji top. Koje nas je to sve lekcije Emily naučila u trećoj sezoni serije? Izdvajamo ti 5 najbitnijih koje i ti možeš kopirati od nje i ostalih cura iz serije.

1.Skincare je bitan
Vizažistica Aurélie Payen koja je radila na seriji i snimala glumice, naglasila je koliko je i ona iza kamere stavljala fokus na njegu kože – i odgovor je puno. Kao i likovi u seriji. Već u početnim kadrovima možeš vidjeti da je Emily nosila pomalo vanzemaljsku masku za lice. Kasnije su tu bile i maske za područje ispod očiju kao i sprej za lice. Iako Emily kroz seriju nosi šminku i voli tamnije crvene nijanse ruževa, skincare je bitan kako bi sva ta šminka na koži izgledala dobro.

Emily in Paris Analizirali smo modni stil Emily Cooper: S ovim nas je outfitima najviše oduševila

2.Ako imaš šiške, šminka na očima je minimalna
Najveća promjena na Emily u ovoj sezoni su nove šiške. I super joj stoje. Pravilo kojim se Emily vodila u novoj sezoni je da pri šminkanju fokus stavlja na usne, a ne na oči. Pošto ima šiške, koje dominiraju izgledom, jaka šminka na očima ne bi izgledala toliko dobro, a i bila bi dijelom zaklonjena. Zato je umjesto šminke na očima, fokus stavila na ruževe za usne.

 

 

3.Minimalistička šminka nije dosadna
Camille je prava Francuskinja i u novoj sezoni, kao i u prošlima, možeš vidjeti da njena šminka nikada nije pretjerana, već je što više minimalistička. Uglavnom su to nude tonovi uz poneki crveni ruž. Nema jake konture ni ogromnih trepavica. I izgleda odlično! Nude nijanse pomažu da izgledaš što prirodnije i ženstveno. Da izgleda kao da se ne trudiš da izgledaš tako dobro. Nude tonovi i prirodnija šminka ne izgledaju dosadno i uvijek su u trendu. Tako to rade Francuskinje.

 

 

4.Umjetne trepavice su previše
Za svaki da, umjetne trepavice su previše i izgledaju pretjerano. Bolje je naglasiti trepavice na druge načine. Dobrom maskarom, uvijačem za trepavice, obrubljivanjem gornjeg dijela oko smeđom olovkom ili stavljanjem pojedinačnih trepavica na sam vanjski kut oka. Trepavice za koje se iz aviona vide da su umjetne nije nešto što cure iz ove serije ikada nose.

5.Ubaci u svoju rutinu viralne trendove
Šminka je nešto s čim se možeš poigrati i s čim bi se trebala i zabavljati. Svako toliko se pojavljuju novi trendovi, od „hladno mi je“ makeup looka do šljokičaste maskare. Zašto ne isprobavati? Mindy je ta koja u seriji uvijek ima najluđi makeup i vidi se da je uskočila na neke trendove koji su dominirali godinom.

Zimski outfit Modne lekcije koje smo naučili 2022. godine: 3 modna pravila koja svi moramo znati

 

emily in paris treća sezona modne lekcije Francuskinje Moda modni savjeti serija Netflix

Još vijesti