Patricia Vodopija

Postalo je prevruće za nositi zimske jakne, a ako si u potrazi za novom proljetnom jaknom i ne znaš ni sama kakvu bi, možda te ove cure inspiriraju. One imaju odličan stil, a evo kakve jakne nose ovog proljeća.

Kakve se jakne nose ovo proljeće najbolje ćeš vidjeti po tome što nose one cure iz svijeta mode čiji stil svi vole, prate i inspiriraju se njime. Modne influencerice se razlikuju jer svaka ima svoj stil, baš kao i ti i tvoje frendice. Vjerojatno i ti imaš neke favorite koje voliš pratiti jer ti se sviđaju njihove odjevne kombinacije. Ne nose uvijek sve trendove, već biraju one koji im se uklapaju u stil. I to je ono što bismo svi trebali raditi. Kada su u pitanju proljetne jakne, želiš nešto što će ti odgovarati uz više-manje sve što imaš u ormaru. Kakve su jakne za sada njihov izbor za toplije dane?

Proljetni outfit Boje odjeće koje će biti u trendu s dolaskom toplijeg vremena: 7 boja koje će se najviše nositi

Dugi kožni baloner

 

 

Svea nosi spoj dva klasika u jednom. Kožni baloner može biti onaj izbor koji se neće svi usuditi pokušati nositi, ali s druge strane, s ovom ćeš se jaknom uvijek osjećati kul i svaki će ti outfiti imati nešto zanimljivo dodatno. Ide na sve, jedino neće biti sretan izbor za djevojke koje vole nositi proljetne girly haljinice.

Jakna od buklea

 

 

Za one koji se vole odijevati više damski i slatko, jakna od buklea je super izbor. Marija ima jednostavnu bijelu jaknicu u kojoj se sigurno i ti možeš zamisliti. Ove su jakne nešto što je bezvremenski komad, a sreća je da je trenutno u modi pa ih možeš pronaći po raznim dućanima.

Kratka kožna jakna

 

 

Kada želiš igrati na sigurno, ovo je jakna za tebe. Umjesto obične kožne jakne, odaberi onu malo oversized. Patricia ju nosi često pa na njenom profilu možeš i pronaći inspiraciju kako ju kombinirati.

Proljetni outft Traperice kakve će se nositi u sljedećim mjesecima: 6 trendova koji će zavladati svijetom traper hlača

Leopard uzorak

 

 

Jakna može biti i onaj komad koji će biti totalno ekstra, primjerice u leopard uzorku koji je sada jako IN. Pogotovo je ovo dobra ideja ako ti je većina odjeće u ormaru u neutralnim nijansama i jednostavnija. Budi hrabra!

Baloner

 

 

Klasik! Baloner je klasik koji ide dobro i na proljetne i na jesenske outfite. Ako želiš izgledati ozbiljnije i odraslije, onda je ovo idealna jakna. Uz to, ako ti se sviđa "old money" estetika i voliš outfite u toj estetici, baloner je za tebe.

proljetne jakne modne influencerice Moda jakne za proljeće trendovi modna inspiracija kakve se jakne nose

Još vijesti