Ruževi

Možeš u kolekciji šminke imati hrpu ruževa, ali imat ćeš uvijek nekoliko favorita koje ćeš najčešće izmjenjivati. Ovisno o tome gdje ideš i koje je godišnje doba. Nekako jarke nijanse nosimo više ljeti, a tamnije zimi.

Ruž je onaj jedan detalj koji u tren oka promijeni cijeli tvoj izgled ovisno o boji koju odlučiš nositi. Tako sitan detalj, a razlika koju će napraviti je golema. Po tome gdje idemo i što nosimo na sebi te kako se trenutno osjećamo birat ćemo i kakvu ćemo šminku nositi. Ruž je proizvod koji većina cura koristi, kakve god da su njene navike i kako god da se šminka. On je nešto što svi imamo u svojim kozmetičkim torbicama i u beauty ladicama.

Šminkanje Mat ruž izgleda ružno na usnama ako se uvuče u linije – uz ovaj trik će uvijek izgledati super

S obzirom da ih ima u toliko boja i nijansi lako nas povuče želja da si ih kupimo što više. Nema smisla gomilati ruževe jer ih 1.nećeš stići sve nositi (da, ruževi se mogu pokvariti) i 2.ionako ćeš uvijek posezati za samo nekoliko njih. Zato da bi ti olakšali i pokušali pomoći da smanjiš gomilanje ruževa, donosimo ti top 5 nijansi od kojih ćeš imati najviše koristi i koje svaka cura treba imati u svojoj kolekciji jer će joj sigurno dobro doći.

1.Savršena nude nijansa za tvoj ten
Koja je savršena nude nijansa ruža za tebe ovisi o tvojoj boji kože. Neki su bijeli kao porculan, a drugi ipak imaju nešto tamniju kožu. Zbog toga neće svima jednako dobro stajati ista nude nijansa. Nude ruž je osnovni ruž koji ti treba i koji ćeš garantirano najviše koristiti. On može biti za svaki dan, ali i za izlaske i uvijek ide uz sve. Nije bitno kako si našminkala oči ili što si odjenula, s nude ružem ne možeš fulati. Samo trebaš pronaći idealnu nijansu za sebe s kojom ćeš si izgledati najbolje.

 

 

2.Klasična crvena
Nije bez razloga postao klasik. Crveni je ruž ženstven, sexy i hrabar. Kada staviš ovaj ruž, cijeli će ti se izgled preobraziti. Ne pretjerujemo, on stvarno ima takvu moć! Stavit će naglasak na tvoje usne kao niti jedna druga nijansa. Može se nositi kroz cijelu godinu, a pogotovo ćeš ga voljeti za izlaske. Klasična crvena je must have. 

3.Čokoladno smeđa
Ovo bi mogli nazvati tamnom nude nijansom. Nude je obično u bež i svijetlo smeđim tonovima, a ovo je njegova druga verzija. Čokoladno smeđa nijansa ruža je detalj koji će se nekada tako savršeno uklopiti u ostatak šminke, pogotovo u situacijama kada staviš nude ruž i to nije to, nešto ti nedostaje. Pokušaj tada staviti ovakvu nijansu.

 

 

4.Roskasta boja slična boji tvojih usana
Za dane kada želiš staviti šminku, ali ne želiš izgledati jako našminkano, već što prirodnije, ovo je nijansa ruža s kojom možeš ići. To je ona nijansa između ružičaste i koraljne koja je slična boji tvojih usana, ali je ipak nešto intenzivnije od stvarne boje tvojih usana. Ovako ćeš ih naglasiti i dalje izgledati jako prirodno. Ima dana kada je baš ovo ono što nam treba.

 

 

5.Tamno crvena/ljubičasta kao idealna boja za jesen
I zadnja nijansa za kojom bi mogla posezati više nego što misliš je tamnija crvena ili ljubičasta. Idealna je za jesen, ali i za izlaske. Crveni ruž nekada može biti malo previše i tada je ovaj zamjena koju tražiš. Nije toliko napadan, ali će ti super naglasiti usne. Prijašnje četiri su glavne nijanse koje svatko treba imati, a ovo je bonus nijansa koja će ti više puta nego što misliš dobro doći. Prije ćeš posegnuti za tamno crvenim/ljubičastim nego za primjerice jarko ružičastim ružem.

 

 

Na kraju krajeva, kakve ćeš nijanse ruževa imati u svojoj kolekciji ovisi ponajviše o tome kakav stil imaš i kako se voliš šminkati. No, ovo su one nijanse koje bi svakoj curi koja se voli šminkati mogle na dnevnoj bazi dobro doći.

Šminka Drogerijska šminka je zakon: Top 10 jeftinih proizvoda koji ne prestaju oduševljavati

Ruž za usne šminka makeup Moda nijanse ruževa za usne klasične osnovne nijanse ruževa za usne najčešće koristiti trebaju u kolekciji šminke

Još vijesti