Galerija Šminka e.l.f Power Grip Primer Physicians Formula Butter Bronzer +7 Milani Baked Powder rumenilo

Otkad postoje, ovi su proizvodi postali favoriti. Bilo da si netko tko obožava šminku ili samo tu i tamo staviš maskaru i puder, ovi su proizvodi najbolje investicije. Jeftini su, a kvalitetom čak i bolji od onih skupih.

Cijena neće uvijek biti faktor koji pokazuje je li neka šminka kvalitetna ili ne. Nekada su skupe stvari kvalitetnije, kao i jeftine loše, ali to nije uvijek slučaj. Jeftinija šminka iz drogerija može biti itekako dobra. U ovom slučaju, čak i bolja od one skuplje. Ne moraš kupovati skupe proizvode jer u ovim slučajevima, pravo se blago krije baš u drogerijama. Ovi proizvodi uvijek iznova oduševljavaju cure, pogotovo jer su tako jeftini i nitko ne očekuje da će biti TOLIKO kvalitetni. Ali jesu! Dokaz da je šminka iz drogerija odlična.

1.e.l.f Power Grip Primer
Jedan od najboljih primera koji se može pronaći za tako nisku cijenu. Ovi proizvodi znaju biti dosta skupi, ali ako rade svoj posao, pomoći će ti da ti ostatak šminke izgleda dobro i ne mrda s lica. Kada staviš ovaj primer, šminka ostaje na licu puno dulje nego inače.

2.Maybelline Total Temptation Brow Definer olovka
Ne znamo postoji li olovka za obrve koja je oduševila više od ove. Na Amazonu ima preko 110.000 recenzija od kojih je većina pozitivnih. Vrlo ćeš rijetko naletjeti da netko ima nešto loše za reći o ovom proizvodu.

 

 

3.L'Oreal Infallible puder
Jedan puder koji će super prekriti sve nedostatke je Infallible od L'Oreala. Oduševljenje! Imaj na umu da ima mat finiš i veliko prekrivanje pa ako to nije ono što želiš od pudera, ovaj neće biti za tebe. Ali ako to tražiš, ovaj je sve što ti treba.

Slika nije pronađena Tekući puderi s kojima ne možeš pogriješiti: Evo koji su najbolji izbori za svaki od tipova kože

4.Physicians Formula Butter Bronzer
Imamo tu i jedan bronzer koji možda nećeš pronaći u dućanu, ali hoćeš na web shopovima. Tu je već godinama, a zaljubljenicima u modu je jednako drag i danas kao i prije 3 godine. Bronzer koji super miriše i koji radi super posao. Odlično se blenda pa nema straha da ćeš izgledati 'zamazano'.

5.Milani Strobelight Instant Glow highlighter
Highlighter na kojeg ćeš se sjajiti kao prava zvijezda kakva i jesi. Dovoljno ga je staviti mrvicu i sijaš! Milani kozmetika je sada već neko vrijeme kod nas, a ako ju još nisi isprobala, ovo je jedan proizvod s kojim preporučujemo da kreneš.

 

 

6.Maybelline Lifter Gloss sjajilo
Sjajilo koje se može usporediti s onima puno skupljima. Poznati vizažisti radije biraju ovo drogerijsko nego tri puta skuplja brendirana sjajila.

7.L'Oreal Telescopic maskara
Jedna maskara koja se upisala u povijest. Ima puno maskara koje su postale legendarne, a koja će ti se svidjeti, ovisi o tome kakve imaš trepavice i što želiš od maskare. Pa ipak, ova će ih produljiti i neće učiniti da izgledaju kao paukove nožice. Uvijek i zauvijek mnogima favorit.

Maskara Maskare imaju različite četkice i svaka ima svoju funkciju: Evo s kojom ćeš dobiti dužinu, a s kojom uviti

8.Catrice Liquid Camouflage korektor
Tako malo novaca, a tako super korektor! Bilo da trebaš nešto što će ti pokriti podočnjake ili prištiće, ovaj je korektor siguran pogodak. Samo biraj pravu nijansu. Ako želiš nešto za pokrivanje prištića, nemoj uzeti previše svjetlu nijansu već neku sličniju tvojoj boji kože.

 

 

9.Milani Baked Powder rumenilo
Nisu svi fanovi sjajnih rumenila, ali ako ti jesi, ovo je rumenilo koje će te oduševiti. Ono u nijansi 'Dolce Pink' mnogi uspoređuju s legendarnim (i preskupim) Narsovim rumenilom u nijansi 'Orgasm'. Milanijevo je ista stvar!

10.L'Oreal Colour Riche ruž za usne
Kremasti ruževi koji će na usnama biti tako ugodni i hidratantni! Neće ti ostaviti usne suhima, to je sigurno. Imaju satenski finiš, a i pakiranje izgleda elegantno. Jedni od najboljih drogerijskih ruževa!

šminka Drogerije jeftina najbolja preporuke

Još vijesti