Šminka za jesen

Preko ljeta biramo više jarke boje, a kada dođe jesen, povučemo se u smeđe i bež nijanse. Jednako je pravilo i kod odjeće koju nosimo, kao i kod šminke koju stavljamo na lice.

Da bi šminka bila završena, na kraju treba dodati ruž na usne. Bez tog koraka kao da nešto nedostaje. Ukoliko i na ostatku lica ili na očima nemaš previše šminke, upravo će pravi ruž napraviti idealnu ravnotežu na licu. U situacijama kada se prije izlaska iz stana pogledaš u ogledalo i nešto nedostaje, možda je u pitanju baš ruž. Neka malo intenzivnija nijansa koja će dodati ono nešto. S dolaskom jeseni više se počinju nositi neke zagasite ili tamnije nijanse, a ovih 6 su totalno jesenske i nešto čemu se cure u ovo doba godine uvijek vraćaju.

Šminka Gdje je najbolje staviti rumenilo? Mali trik koji će ti pomoći staviti ga na pravo mjesto

1.Čokoladna smeđa boja

 

 

Čokoladne smeđe nijanse su najviše moguće jesenska nijansa. Sve u ovoj boji djeluje jako toplo i kao stvoreno za doba godine kada zahladi. Počinjemo polako piti vruću čokoladu i stavljati ruž u nijansi čokolade!

2.Crvena sa smeđim podtonovima

 

 

Crveni ruževi koji imaju smeđi podton su još jedan tip ruževa koji je popularan pogotovo na jesen. Preko ljeta crveni ruževi padnu malo u zaborav, ali se onda kroz jesen i zimu vrate na velika vrata.

3.Tamna (ili crna) olovka i crvenkasti/nude ruž

 

 

Obrubiti usne s crnom ili tamnije smeđom olovkom i onda staviti crvenkasti ili nude ruž i sve lagano izblendati – top kombinacija za jesen. Ipak, nemoj toliko izblendati da se olovka izgubi – treba se vidjeti razlika.

4.Jarka crvena

 

 

Sve one jarke crvene nijanse ruževa su idealne za hladnije doba godine. Najviše će se nositi oko Božića, ali polako počinju biti popularne već sada.

5.Tamna crvena s ljubičastim podtonom

 

 

Kao što si do sada već vjerojatno zaključila, tamnije crvene i smeđe nijanse su jesenske boje kada je u pitanju šminka, a listi nijansi ruževa koje sada možeš nositi se pridružuje i crveni ruž s ljubičastim podtonom.

6.Nude smeđi

 

 

Nude ruževe nosimo i dalje, samo više one sa smeđim nijansama. Idealne nijanse za svaki dan!

Emili Dragaš Emili Dragaš uvijek ima odličan nude kombo na usnama – otkrila je koje proizvode koristi

šminka ruževi za jesen nijanse ruževa za jesen makeup Moda jesenske nijanse ruževa Ruž za usne

Još vijesti