Jesenski outfit

Iako svi ponekad padnemo na trendove – što nije nužno loše, bitno je da u ormaru ipak imaš i neke klasike, komade koje ćeš svake godine moći nositi. Nema smisla svake sezone raditi totalnu obnovu ormara.

Sa svih nam strana non stop pljušte trendovi, novi komadi koji se nose i koje svi moraju imati, zašto nam trebaju baš one nove trendi hlače i kako ćemo s tim trendi komadima izgledati bolje. Nema ništa loše u tome da nekada padneš pod utjecaj trendova i kupiš neku krpicu koja je sada jako IN. Bitno je da u ormaru imaš neke klasike koji se mogu nositi iz godine u godinu i da njih nadopunjavaš i činiš zanimljivijima dodajući poneki trend. A koji su to jesenski komadi odjeće koji su klasici i koji baš nikada neće izaći iz mode? Izdvajamo ti 6 takvih komada koji mogu biti i kostur tvog ormara. Njih ćeš nositi iznova i iznova.

Tijekom jeseni i zime nosimo kožu: 16 kožnih komada u kojima ćeš se osjećati moćno Jesenski outfit Kožna jakna Kožne tajice +13 Kožne hlače

1.Bijela košulja
Ne može veći klasik od bijele košulje. Čak i da ti se ona čini kao preozbiljan i predosadan komad, možeš s njom raditi toliko toga. Može biti idealna za slojevito odijevanje ili ju možeš nositi i otkopčanu da glumi „vesticu“. Bijela košulja u kombinaciji s vestom bez rukava izgleda baš jesensko i moderno. Uvijek ćeš ju moći nekako kombinirati.

 

 

2.Traperie ravnih nogavica
Jedan model traperica koji ćeš najvjerojatnije uvijek moći nositi su one trapke ravnih nogavica kojima nogavice nisu niti preširoke niti preuske. Uvijek će moći proći bez obzira kakve se hlače nosile te sezone.

 

 

3.Kratka crna minica
Ukoliko si netko tko voli nositi suknje, čak i kada zahladi, onda je ovaj komad i u tvom slučaju klasik. Najobičnija crna minica A kroja. Ako ćeš nešto moći kombinirati uvijek i sa svim, onda je to ovakva minica. Kakve god da se druge stvari nose sljedeće sezone, ići će dobro s ovim klasikom.

 

 

4.Baloner
Jedna jesenska jakna koja se svih ovih godina već dokazala kao klasik je baloner. Nebitno u kojoj boji i kakvog točno kroja, dok je god u pitanju ona klasična dulja verzija. Mijenjaju se modeli kožnih jakna i traper jakna, ali baloner je uvijek baloner.

 

 

5.Zimska kratka haljina ravnog kroja
Pletena haljina ravnog kroja. Možeš ju nositi u opuštenoj varijanti ili možeš staviti remen da ju u struku stisneš i da si naglasiš siluetu. Do sada se redovito nosi iz godine u godinu, a sigurno će se to nastaviti i u sljedećim sezonama.

 

 

6.Običan sako
Hoće li to biti crni, karirani ili bež, ovisi samo o tvom stilu. No, dok se radi o klasičnom sakou, bez ikakvih dodataka poput perja, šljokica ili umetaka na ramenima, uvijek će se nositi. To je komad koji je bezvremenski! Može biti i kao jaknica za dane kada još nije jako hladno ili kao jedan od slojeva ispod zimske jakne kada dodatno zahladi.

 

 

 

Jesenski outfit Kakvu obuću nositi ove jeseni, a da nije na petu? Izdvajamo ti 6 opcija koje su ravne i u trendu

jesenska moda jesenska obuća Moda klasici ne izlaze iz mode komadi odjeće nositi svake jeseni

Još vijesti