Ljetni outfit

Teško ti je izabrati modnu kombinaciju za izlazak u ovom prijelaznom razdoblju? Preko dana je toplo, ali temperature padnu navečer. No, to ne znači da i dalje ne možeš imati dobar outfit!

Trenutno smo u tom razdoblju gdje prelazimo s ljeta na jesen. Baš zato je ovo razdoblje najgore za biranje modnih kombinacija kod cura jer ti je ili hladno ili vruće – teško je pogoditi zlatnu sredinu. Još je teže kad biraš outfit za ići u izlazak jer tek onda ne znaš što ćeš obući. No, ako želiš da ti bude ugodno, a ne vruće ili prehladno, onda provjeri kakvi outfiti za van su idealni u ovo doba godine!

1.Kratki top u kombinaciji s raskopčanom košuljom

 

 

Ovaj jako kratki top, koji čak izgleda poput grudnjaka, može se odlično slagati sa suknjom, hlačama i bilo čim drugim za ovo razdoblje. No, najbitniji segment ovog outfita je upravo raskopčana košulja s kojom ti neće biti hladno navečer, a ako i bude, uvijek ju možeš ili zakopčati ili pak svezati.

2.Cargo hlače s otvorenim sandalama

 

 

Cargo hlače trenutno dominiraju u modnim trendovima, tako da se upravo i one mogu isfurati za van u ovo doba. Iako mnogi misle da su one presportske, pa da samim tim nisu pogodne za izlaske, varaju se! Mogu izgledati super s otvorenim sandalama, a i što se gornjeg dijela tiče – uvijek možeš kombinirati ono što poželiš jer idu sa svime.

3.Duge traperice sa sandalama i crop topom

 

 

Ovo je jedan od najbazičnijih outfita s kojima ne možeš pogriješiti. U pitanju su duge traperice, crop top (kojeg uvijek možeš zamijeniti košuljom ili bluzom) i sandale koje odgovaraju na ovu kombinaciju. Outift je odličan za ovo vrijeme jer nisi potpuno gola pa ti neće biti hladno, a još uvijek možeš nositi sandale ako se ne želiš u potpunosti pozdraviti od ljeta.

4.Kratke hlače s kratkim sakoom ili jaknicom

 

 

Trenutno smo u prijelaznom razdoblju između ljeta i jeseni što ne znači da bi već sada trebala pospremiti kratke hlače. Ako se bojiš pada temperature navečer, uvijek ispod kratkih hlača možeš staviti najlonke koje će te malo grijati. No, za gornji dio odaberi neki kratki sako ili jaknicu da ti kratke hlače dođu do izražaja, a opet da ti ne bude hladno za ruke.

5.Suknja s crop topom dugih rukava

 

 

Pravilo kod suknje vrijedi isto kao i ono kod kratkih hlača. Još uvijek ih možeš nositi i kombinirati s gornjim dijelom koji ima duge rukave. Ova kombinacija može izgledati odlično, pogotovo ako imaš fora suknju čija boja je ista kao boja crop topa s dugim rukavima.

6.Duga maxi haljina do poda

 

 

Možda najidealniji izbor kojeg možeš obući za van u ovom dobu godine je uska maxi haljina skoro do poda. Duga je, pa ti neće biti hladno, a ako izabereš onu usku napravit će ti predobru siluetu tijela i uz samo jedan modni komad si sređena od glave do pete za jedan dobar izlazak!

7.Poslovne hlače s crop top bluzom dugih rukava

 

 

Ako već želiš izgledati malo elegantnije za izlazak, onda uvijek možeš odabrati nešto šire, izgledom poslovne hlače i kombinirati ih s bluzom dugih rukava. Ta bluza ne mora biti umetnuta u hlače, već je dovoljno da je kratka pa na taj način pokažeš i malo trbuha jer smo još uvijek u tom dijelu godine kada se ne moramo u potpunosti pokrivati.

Jesenski outift Prošlogodišnji jesenski trendovi koji se više ne nose – izbjegni ovih 8 modnih komada

Modno usklađeni par Način nošenje traperica zbog kojeg će te svi gledati: Dobra ideja ako su ti sve tvoje trapke dosadile

Moda izlazak Modne kombinacije outfiti za van ovo doba godine prijelazno razdoblje jesen

Još vijesti