Modno usklađeni par

Bio je hit jedno vrijeme, ali smo onda zaboravili na njega, a sada nas je Anđela Ilić podsjetila da i dalje na ovaj način možemo nositi traperice i izgledati totalno kul. Pogotovo ako želiš neke nove, a ne želiš trošiti novce, ovako ćeš ih imati besplatno od komada koje već posjeduješ.

U modi nekada trebaš razmišljati izvan okvira. Pogotovo ako želiš biti zamijećena i svojim se stilom razlikovati od drugih. Nekada komade odjeće samo trebaš nositi na drugačiji način i s ovim besplatnim trikom izgledat ćeš drugačije i kao da imaš novi komad odjeće.

Traperice Pravila nošenja traperica: Slijedi ovih 7 i sigurno ćeš uvijek izgledati super u njima

Nažalost većina ne može kupovati novu odjeću svaki put kada im dosadi ona koju imaju u ormaru, jer to ipak nije toliko jeftino. Ono što tada možeš je uključiti svoju kreativnu stranu i isprobati nešto novo. Modna influencerica Anđela Ilić podsjetila nas je na jedan super način nošenja traperica. A to je da ih nosiš naopako!

 

 

Da, znamo, zvuči čudno i možda se pitaš jesu li joj sve na broju, ali ovo je zapravo jako dobar modni trik. Pogotovo ako se uklapa u tvoj stil! Ona često voli nositi traperice na ovaj način, a na svakoj fotki izgleda super. I nije jedina koja ih ovako nosi.

 

 

Cure tako nose i uske i šire traperice, nema pravila. Izgleda drugačije, kao da to nisu iste hlače koje inače nosiš. Ne možeš tada ništa staviti u džepove, ali koja cura i koristi džepove na trapericama? Ionako su mali i nepraktični.

 

 

Stvar je vrlo jednostavna. Samo trebaš uzeti traperice koje želiš nositi, okrenuti ih naopačke i obući. Bit će možda malo izazov zakopčati ih jer će ti sve biti obrnuto, ali samo se treba naviknuti. Neće stajati dobro na svakom modelu, ali sigurno imaš u ormaru više traperica pa isprobaj na nekoliko i vidi na kojima ti izgleda najbolje. Postoje i za kupiti trapke koje izgledaju kao da su naopačke.

 

 

Ali nekako nam se čini bolje izgleda u verzijama gdje se okrenu obične, a i lakše ih je nabaviti, jer ih zapravo već imaš.

Jesnski outfit Osam načina kako možeš nositi kargo hlače: Donosimo ti outfite za inspiraciju

Traperice način nošenja traperica drugačije Moda kreativno modna influencerica savjet kako nositi traperice

Još vijesti