Jesenski outift

Jesen uskoro stiže, a samim tim trebamo pripremiti i ormare za nove početke – školu, faks, posao i generalno hladnije vrijeme koje nam stiže. Ako baš želiš biti modno osviještena, onda bi iz ormara za jesen trebala izbaciti ove stvari.

Nekoga nije briga za to što se nosi, a što ne. I to je u redu. No, ako si jedna od onih cura koja zaista prati trendove i želi biti u skladu s onime što se nosi, onda trebaš znati za ove komade koji ove jeseni više nisu kul. Iako su i dalje lijepi, jednostavno više nisu u modi te ne pripadaju u trendove za koje se najavljuje da će biti jesenski hitovi. Kao što smo spomenuli, to ne znači da ih više ne smiješ nositi jer ako se tebi sviđaju, svakako ih možeš dalje furati, samo što više nisu u trendu.

1.Korzet-remen

 

 

Korzet remen za ovu jesen je postao prošlost. Iako je bio ekstremno popularan te se kombinirao s oversized košuljama, bilo bi dobro da ga ove jeseni ipak zaobiđeš.

2.Parka jesenska jakna

 

 

Mnoge cure obožavaju parka jakne, ali one nažalost više nisu u trendu. Ako ćeš staviti udobnost prije izgleda, onda ju svejedno možeš furati, ali ako su ti ipak bitniji trendovi, onda bi trebala izabrati neku pufastu i kratku jesensku jaknu za hladnije vrijeme.

Modno usklađeni par Način nošenje traperica zbog kojeg će te svi gledati: Dobra ideja ako su ti sve tvoje trapke dosadile

3.Trapez hlače

 

 

Na žalost mnogih, trapez hlače, traperice i tajice više nisu u modi. I dalje se nose ekstremno široke i baggy traperice i hlače, no trapezice ponovo odlaze u prošlost, ali se za njih zaista nadamo da će se ubrzo ponovo i vratiti.

4.Tenis suknje

 

 

Ove suknje nisu dugo bile u trendu, ali su ih cure znale nositi i tijekom hladnijeg vremena na deblje najlonke pa su izgledale fora. No, one se ove jeseni više neće nositi, a kao zamjenu možeš nabaviti midi ili maxi suknje umjesto ovih.

Jesnski outfit Osam načina kako možeš nositi kargo hlače: Donosimo ti outfite za inspiraciju

5.Cipele na jako malu petu

 

 

Iznimno niska peta, ona od svega 3 do 4 centimetara se više neće nositi ove jeseni. Iako su bile popularne gležnjače na tako nisku petu, one to više nisu, pa ako želiš biti u trendu onda njih više nemoj obuti.

6.Neonske boje odjeće

 

 

Od boja, neonske više nisu u modu, barem što se tiče modnih komada za hladnije dane. Nosile su se hudice s kapuljačom, neonske kape i neonsko sjajne jakne, ali prije godinu dana. Zato ove neonske boje zamijeni nekima koje su u jesenskom trendu.

7.Rukavi na zvono

 

 

Rukavi na majicama, džemperima i košuljama koji od razine lakta prema bolje idu u zvonoliki oblik više nisu IN. Izgledali su lijepo, izgledaju i dalje, ali jednostavno to više nije ono popularno što se nosi.

8.Jastučići na ramenima

 

 

Ovim trendom su bili oduševljeni svi koji su pratili modu s kraja 20. stoljeća. Upravo tada su se nosili jastučići na ramenima u sakoima, majicama i haljinama, a to je bilo ponovo ekstra popularno i do nedavno. No, oni opet izlaze iz mode pa radije izbjegavaj takve sakoe.

Čizmice Kakva će se obuća nositi ove jeseni: S dolaskom hladnijeg vremena ovih 5 stvari postaju trend

Moda jesenski trendovi stvari koje se ne nose nisu u modi odjeća

Još vijesti