Proljetni outfit

Neke stvari jednostavno ne idu zajedno jer izgledaju neukusnu u tim kombinacijama. Minice su same po sebi malo riskantne jer su jako kratke i zato trebaš pametno kombinirati ostatak outfita. Da ne izgledaš previše vulgarno ili napadno.

Kada nosiš suknju, znaš da će ona biti fokus outfita, pogotovo kada se radi o kratkoj mini suknjici. Ne čine se kao komadi odjeće koje je teško kombinirati, i nije, ali ipak trebaš znati nekoliko pravila. U suprotnom ti cijeli outfit može izgledati loše i previše napadno. Baš zato što su toliko kratke trebaš paziti da ne pretjeraš i na druge načine, jer onda je to više outfit za na plažu nego neki u kojem ćeš hodati po gradu. Ovo su najčešće greške koje radimo kada nosimo suknje, a koje ovog proljeća i ljeta više ne bi smjeli ponoviti.

Kendall Jenner Kendall Jenner pokušava vratiti jedan trend iz 2000ih – nadamo se da joj neće uspjeti! [FOTO]

1.Cropani top i minica nisu dobra kombinacija
Minica je sama po sebi kratka i zato bi u gornjem dijelu outfita trebala napraviti ravnotežu. Kratka minica i kratka majica su nešto u čemu ćeš skočiti do plaže kada si na moru, ali nije nešto što bi trebala nositi na kavu – ili još gore, u školu. Ovakva kombinacija izgleda previše napadno i vulgarno, nikako nije laskava. Ako već želiš pokazati kože i na gornjem dijelu outfita biraj majice koje su do pupka, mrvicu dulje crop topove.

 

 

2.Premalo donje rublje
Greška koja će učiniti cijeli outfit lošim je ako ispod minice nosiš premalo ili preveliko donje rublje. Pogotovo kada nosiš usku minicu, ovo će dolaziti do izražaja, kao i kada je neka koja je svijetlije ili bijele boje. Kod bijelih i svijetlih minica svakako biraj i donje rublje boje kože, kako ne bi niti slučajno dolazilo do izražaja. Kada su u pitanju uske minice, donje rublje koje ti je premalo će te previše stegnuti i učiniti da ti stražnjica izgleda lošije u uskoj odjeći. Prava veličina je itekako bitna.

Outfit Kontroverzni modni trendovi koje ili mrziš ili obožavaš - većina ovih 6 ipak mrzi

3.Štikle i minica nisu najbolji par
Minica i visoke pete nisu elegantne i ne izgleda baš najbolje zajedno. Ravne sandale, tenisice ili obuća s niskom peticom puno su bolji izbor. Minice će najbolje izgledati u upravo ovakvim kombinacijama, dok će sa štiklama to izgledati too much u svakom pogledu. Ovo ne izgleda kao outfit koji bi nosio netko tko ima ukusa. Nosilo se prije, sada više ne.

4.Suknja je prekratka pa ju cijelo vrijeme moraš spuštati
Kratke suknje su dobar izbor dok nisu prekratke. Svatko ima drugačije proporcije cijela i toga trebamo biti svjesni kod izbora odjeće koju nosimo. Minice koje su toliko kratke da ih svaka tri koraka moraš spuštati dolje jer će ti se inače previše podignuti nisu nikako dobar izbor. Samo će ti uništiti cijeli izgled, jer nije ni malo privlačno ili lijepo vidjeti kada cura non stop povlači suknjicu. Velika greška!

5.Najlonke s nekim detaljem ili u boji
Iako je toplo, nije još toliko toplo da bi mogli nositi gole noge, već nam trebaju najlonke. U proljeće je uz minice najbolje nositi najlonke boje kože, tanke svijetlo smeđe ili bilo kakve druge u neutralnim bojama. One s različitim šarenim detaljima, debele crne najlonke, karirane… ne. Više odgovaraju u jeseni, nego sada. Pošto ti je minica glavni dio outfita, najbolje je ne pretjerati s najlonkama i držati se neutralnog teritorija da se ne počne sve 'sudarati'.

greške Moda suknja minica kako nositi pravila

Još vijesti